2777
2789

دوتا دارم

من اولی، همسرم دومی

چون پشت سرهم بودن تمام کارای بزرگه با من بود و کل کارای کوچیکه رو همسرم انجام میداد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ما سه تا دختریم

اول سومیو دوست دارن.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوتا دارممن اولی، همسرم دومیچون پشت سرهم بودن تمام کارای بزرگه با من بود و کل کارای کوچیکه رو همسرم ...

برامنم پشت همن ولی همه کاراشون بامنه هردوتا راستش دلم رضانیس بدم ببره حموم یا دستشویی خودم اوراق شدم دیگه بخدا

برامنم پشت همن ولی همه کاراشون بامنه هردوتا راستش دلم رضانیس بدم ببره حموم یا دستشویی خودم اوراق شدم ...

منم الان بچه هام بزرگن خودم میبرم حموم

ولی وقتی نوزاد بود حتی شیر شب و پوشکش رو هم خمسرم عوض میکرد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دوتا دارم فرقی برام ندارن شوهرم ب اولی بیشتر توجه میکنه میگه حساس نشه ولی انگار دومیا یجور دیگن برا ...

اولش میگی فرقی ندارن 

بعد میگی دومیا یه جور دیگه ان😑😂 

حالا دلیلش چیه به نظر خودت آخه اکثر اطرافیان من میگم اولین دختر یه چیز دیگس

اولش میگی فرقی ندارن بعد میگی دومیا یه جور دیگه ان😑😂 حالا دلیلش چیه به نظر خودت آخه اکثر اطرافیان ...

اصلا هیچ فرقی ندارن من دوتا دارم شاید بخاطر سنشون شیطونیاشون هم فرق دارن ولی در کل یکی هستن

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙