2777
2789
خب خودمم میدونم.از وضعمم ناراحتم

مراقب باش گلم عشق سرابه دوست داشتن قشنگه عشق ازدور قشنگ نزدیکش که بشی هیچی نیست شوهرت عاشقته چیزی که خیلیا ارزو دارن شوهرشون محبت کنه 

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب توضیح دادی باعرض معذرت حتی اسم احساستو بعد سواستفاده کردن هرزگی میذاره

بله متاسفانه و مرز خطا كردن و نكردن يك مو 

براحتى ميشه اون مو رو رد كرد حتى گاهى اوقات نميفهمى كى ردش كردى 

فقطم خانومها اسيب ميبينن حتى اگر كسى هم نفهمه اون خانوم ديگه اون ادم سابق نميشه از درون خرد ميشه اگر كسى بفهمه كه ...

خیلی خوب توضیح دادی باعرض معذرت حتی اسم احساستو بعد سواستفاده کردن هرزگی میذاره

میدونم. قصد نداذم وارد رابطه ای بشم. غقط دنبال حسمم. اینکه واسه یکی هفت قلم آرایش کنم،نه الان که خودمو تو آینم نگاه نمیکنم. دستاشو چفت کنم تو دستام،نه الان که باهاش قدمم نمیزنم.هوس کنم ببوسمش نه الان که کنارشم نمیشینم. إی خدا

بله متاسفانه و مرز خطا كردن و نكردن يك مو  براحتى ميشه اون مو رو رد كرد حتى گاهى اوقات نميفهمى ...

اونم برای چیزی که فقط ازدور برق میزنه خدا مواظب همه باشه 

این چیزارو در قالب ازدواج دوست دارم. یعنی دوس دارم شوهرم طلاقم بده زن کسی بشم که عاشقش باشم

عزیزم اشتباهه اشتباه اینو فقط دل تومیخواد اگه دل اون شخص سابق که عشقت بود میخواست برای بدست اوردنت جونش هم میداد تا کناریکی دیگه نخوابی شوهرت حتی اگه نخوایش هم طاقت نداده مال کس دیگه ای بشی 

فرهاد مرد زندگی نیست. شهرزاد اگه فرهاد رو بخواو باید همراهش باشه و مبارزه کنه.بنظرم شهرزاد هم عاشق فرهاد نیست هم به درد زندگی باهاش نمیخوره.مسیرزندگیشون یکی نیست.

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

استارتر به نظر منم آدم باید با کسی ازدواج کنه که دوستش داره من فرهاد را انتخاب میکردم چون شهرزاد دوستش داشت.نمیدونم چرا همه عاشق قباد هستند اگه عاشق بود چرا با اکرم رفت؟آقای حسینی را دوست دارم ولی نقش قباد رو نه فقط زبون بازه