2777
2789
آخه از اون طرفم هوا خیلی خرابه و اثراتش رو چند سال بعد رو بچه ها نشون میده

اره دقیقا 

سالها بعد بزرگ بشن اسم میگیرن مشکلات تنفسی هوا سمه ما داریم نفس میکشیم

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه دختر من ششمه ریاضیشو بلد نیستم .نهاییه امسال .وضعیت اینترنتمون خیلی ضعیفه شاد بالا نمیاد.خیلی بد ...

برنامه همیار را نصب کن هرقسمت و صفحه کلیپ داره و توضیحات اول خودت ببین بعد توضیح بده براش

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

آخه از اون طرفم هوا خیلی خرابه و اثراتش رو چند سال بعد رو بچه ها نشون میده

نه بابا.کلاس انلاین که تموم میشه همه بچه ها بیرونن کی میمونه توی خونه

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
والا منم همینطور معلم اصلا وقت نمیزاره نمیدونم شایدم فاقد علم و مسئولیت اند

خواهشا حمله نکنید.ولی ای کاش بجای اینکه فوری معلم بیچاره رو‌مقصر کنیم یکبار بگیم شاید پسرم سر کلاس حواسش پرت شده.توضیحات رو خوب گوش نداده ...

برنامه همیار را نصب کن هرقسمت و صفحه کلیپ داره و توضیحات اول خودت ببین بعد توضیح بده براش

اره تنها دلخوشیمون به همیاره.چون معلمشون هم میگه سوال نمیدم کل کتاب رو بخونید  دخترم از  همیار میخونه

نه بابا.کلاس انلاین که تموم میشه همه بچه ها بیرونن کی میمونه توی خونه

نه بابا کی تو این سرما  و آلودگی و ویروس میره بیرون

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اره همیار رو شنیدم یکی میگفت خیلی خوبه من باهاش کار میکنم

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

اره تنها دلخوشیمون به همیاره.چون معلمشون هم میگه سوال نمیدم کل کتاب رو بخونید دخترم از همیار میخون ...

خودتم کلیپ ها را ببین خیلی خوبه 

اخه دختر من ششمه ریاضیشو بلد نیستم .نهاییه امسال .وضعیت اینترنتمون خیلی ضعیفه شاد بالا نمیاد.خیلی بد ...

دختر من که نهمه معلماش تو مجازی فقط وقت تلف میکنند 

درس که اصلا نمی‌دن یه برگه سوال از گوگل درمیارن بچه هارو میفرستن دنبال نخود سیاه ، میگن حل کنین جواب بفرستین بدون اینکه بعدش بخوان توضیح بدن جوابارو چک کنن فقط برای اینکه وقت کلاس بگذره

والا منم همینطور معلم اصلا وقت نمیزاره نمیدونم شایدم فاقد علم و مسئولیت اند

تازه پسر من غیر انتفاعیه

26نفرن تو کلاس

رسما مدرسه های غیر انتفاعی غیر انتفاعی هم نیستن

باید کلی هزینه کرد مدرسه خوب ثبت نام کرد

نه بابا کی تو این سرما و آلودگی و ویروس میره بیرون

بخدا تو مجتمعمون کل دختر پسرا میریزن بیرون توپ بازی میکنن تا ساعت ۸ شب.میریم بیرون خرید کنیم اکثرا بیرونن