2777
2789
دختر من که نهمه معلماش تو مجازی فقط وقت تلف میکنند درس که اصلا نمی‌دن یه برگه سوال از گوگل درمیارن ب ...

سر کلاس هم یه توضیح از تو کتاب در میارن میگن و یه نمونه سوال از قبل حل شده ام پا تخته می‌نویسن در هر صورت نسل اینده با سواد نمیشه مگ این که خودش تلاش کنه و تو خونه باز دوره کنه 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بخدا تو مجتمعمون کل دختر پسرا میریزن بیرون توپ بازی میکنن تا ساعت ۸ شب.میریم بیرون خرید کنیم اکثرا ب ...

من اصلا اجازه نمیدم برن حتی با گریه و جیغ هم مجاب نمیشم ک برن

با این که سه تا دارم رسما دیوونه شدم😂

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کلاس هم یه توضیح از تو کتاب در میارن میگن و یه نمونه سوال از قبل حل شده ام پا تخته می‌نویسن در هر ...

آره دقیقا . من ریاضی و علوم مباحث حل کردنی رو خودم براش توضیح میدم یا کلیپ دانلود میکنم خواندنی ها هم خودش میخونه تو مدرسه هیچی یاد نمی‌دن ، نمی‌دونم شاید چون دولتی می‌ره اینقدر وضع آموزششون بده

پسرم امسال کلاس اوله یه  غیرانتفاعی خوب گذاشتم ،  خداییش معلمش خیلی وقت می‌ذاره،  

نمی‌دونم واقعا همه مدارس دولتی انقدر افتضاحن 

برای پسر من فرقی نداره خودم مثل معلم میمونم براش

خب منم معلم هستم براشون ولی این کلاس آنلاین ها خیلی عذابم میده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری