اخه دختر من ششمه ریاضیشو بلد نیستم .نهاییه امسال .وضعیت اینترنتمون خیلی ضعیفه شاد بالا نمیاد.خیلی بد ...
برنامه همیار را نصب کن هرقسمت و صفحه کلیپ داره و توضیحات اول خودت ببین بعد توضیح بده براش
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
نه بابا.کلاس انلاین که تموم میشه همه بچه ها بیرونن کی میمونه توی خونه
نه بابا کی تو این سرما و آلودگی و ویروس میره بیرون
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
اره تنها دلخوشیمون به همیاره.چون معلمشون هم میگه سوال نمیدم کل کتاب رو بخونید دخترم از همیار میخون ...
خودتم کلیپ ها را ببین خیلی خوبه
اخه دختر من ششمه ریاضیشو بلد نیستم .نهاییه امسال .وضعیت اینترنتمون خیلی ضعیفه شاد بالا نمیاد.خیلی بد ...
دختر من که نهمه معلماش تو مجازی فقط وقت تلف میکنند
درس که اصلا نمیدن یه برگه سوال از گوگل درمیارن بچه هارو میفرستن دنبال نخود سیاه ، میگن حل کنین جواب بفرستین بدون اینکه بعدش بخوان توضیح بدن جوابارو چک کنن فقط برای اینکه وقت کلاس بگذره