2777
2789

خیلی خوشحال بودم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب بارداری از طرفی خوبه چون نعمت و روزی و برکت داره ولی یک مقدار مریضی یا درد روحی و جسمی هم تعبیر ...

دیشب خواب دیدم تویه صحرای خشک میدویدم ناراحت یا خوشحال نبودم بقیه خواب یادم نیست ...ولی انگار میفهمیدم‌ توجهنم هستم

برای نیتم صلوات بفرستیدلطفاممنون
پس از دردش بیخبری که خوشحال بودی

ولی بازم خوشایند

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شادی بعدش به اون دردش می ارزه

من سزارین شدم یه خانم که زایمانش طبیعی بود تو اتاق بغلی و فریادش و آخرم نشد و بچه دنیا نیومد  اورژانسی اومد قبل ما رفت اتاق عمل و دیدم اصلا وحشت کردم .از یادمم نمیره

من سزارین شدم یه خانم که زایمانش طبیعی بود تو اتاق بغلی و فریادش و آخرم نشد و بچه دنیا نیومد اورژان ...

بس که بعضی ها تو دوران بارداری وزنشون رعایت نمی کنند انقدر بی رویه وزن اضافه می کنند که بچه زیادی بزرگ می شه و نمی تونند راحت زایمان کنند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

یعنی واقعا اون دنیامیره برزخ یا جهنم؟

عزیزم منم مشابه خواب شما رو دیدم ،بالاخره اون صحنه رو همه تجربه میکنیم،روحتون خیلی سبکه،راحت همه جا می‌ره ،دلتونم پاکه،اگه نگرانی و اضطراب دارید که به اون نماد دراومده براتون

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

دیشب خواب دیدم تویه صحرای خشک میدویدم ناراحت یا خوشحال نبودم بقیه خواب یادم نیست ...ولی انگار میفهمی ...

اون که جهنم نبوده برزخ بوده.  برزخ اون حالت بلاتکلیفی ازار دهنده رو حس می کنی.  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.