2777
2789
عنوان

این ماه ‌ لتزرول مصرف کردم واسه بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ماه که خوبه من ۲ ساله. خودمم مشکل ندارم همسرم ازمایش نرفته ۳۰ سالمه شما چند سالتونه؟

من ۳۱

آزمایش همسرتون هم خیلی مهمه منم باید همون ۶ ماه پیش همزمان با ازمایشای خودم همسرم رو هم میفرستادم پیش دکتر

۶ماه که خوبه من ۲ ساله. خودمم مشکل ندارم همسرم ازمایش نرفته ۳۰ سالمه شما چند سالتونه؟

پریودیتون منظمه؟ 

من همین تاخیر نگرانم کرده میگم نکنه این قرصه زده چرخه امو نا منظم کرده یا کیست شده باشه 

من ۳۱آزمایش همسرتون هم خیلی مهمه منم باید همون ۶ ماه پیش همزمان با ازمایشای خودم همسرم رو هم میفرستا ...

من یه تاپیک زدم بخاطرش تعلیق شدم واقعا هم سوال بود برام حاالا از شما میتونم بپرسم

پریودیتون منظمه؟ من همین تاخیر نگرانم کرده میگم نکنه این قرصه زده چرخه امو نا منظم کرده یا کیست شده ...

نه بابا کیست نمیشه ولی این عقب افتادن خیلی طبیعیه هورمونا بهم میریزه دیگه موقع اقدام. یه سرچم‌کن ببین این قرصی که میخوری بوعث بارداری پوچ‌نمیشه.خدایی نگرده مثه من نشی

من شده ۱۰ روز عقب انداختم موقع اقدام

پریودیتون منظمه؟ من همین تاخیر نگرانم کرده میگم نکنه این قرصه زده چرخه امو نا منظم کرده یا کیست شده ...

همسرتون ارضا شدنی شما داخل واژنتون حس میکنین؟روک بگم خالی کردنی متوجه میشی ارضا شد همسرت؟والا ی نفر میگف من متوجه میشم ولی من نه

نه بابا کیست نمیشه ولی این عقب افتادن خیلی طبیعیه هورمونا بهم میریزه دیگه موقع اقدام. یه سرچم‌کن ببی ...

بعضیا گفته بودن باعث کیست شده واسشون. ولی خب چند دوره مصرف کردن این قرصو و خیلیا هم نتیجه گرفتن واقعا هم من رفتم سونو چند تا فولیکول خوب تشکیل شده بود خیلی امیدوار بودم ولی چون علائم ندارم میدونم باردار نیستم

بعضیا گفته بودن باعث کیست شده واسشون. ولی خب چند دوره مصرف کردن این قرصو و خیلیا هم نتیجه گرفتن واقع ...

ربطی به علائم نداره. شما کارتو کن و بیخیال باش.عقب انداختی بی بی چک بزن

چرا عزیزم؟ چی شده

حوصله داری؟

من نزدیک زایمانمه 

ولی روزی نیست گریه نکنم حسرت نکشم 

با یه شوهر گاو ک فقط اسم مرد رو یدک می‌کشه 

بخدا وقتی بچه تکون میخوره آنچنان میزنم تو سرش از عصبانیت طفلک آروم میشه

بعضیا گفته بودن باعث کیست شده واسشون. ولی خب چند دوره مصرف کردن این قرصو و خیلیا هم نتیجه گرفتن واقع ...

ن عزیزم کیست کجا بود من چند دوره مصرف کردم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️