2777
2789
عنوان

این ماه ‌ لتزرول مصرف کردم واسه بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست
حوصله داری؟من نزدیک زایمانمه ولی روزی نیست گریه نکنم حسرت نکشم با یه شوهر گاو ک فقط اسم مرد رو یدک م ...

بدبخت اون بچه چخ گناهی داره از اول باید پیشگیری میکردی حالا که باباش خره شما ادم باش

حوصله داری؟من نزدیک زایمانمه ولی روزی نیست گریه نکنم حسرت نکشم با یه شوهر گاو ک فقط اسم مرد رو یدک م ...

الهی بگردم. 💔نکن عزیزم چرا اینجور میکنی با خودت و اون بچه

چند سالته؟ ناخواسته باردار شدی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای نکن عزیزم اون بچه همه امیدش شمایی

بخدا از ساعت ۵ونیم دارم اینجا جون میکنم درد واژن دارم اما صلوات می‌فرستم بچم طوریش نشه،تازه شدم ۱۶هفته

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

ای وای نکن عزیزم اون بچه همه امیدش شماییبخدا از ساعت ۵ونیم دارم اینجا جون میکنم درد واژن دارم اما صل ...

یکی مثل شما یکی مثل من ک تو کل بارداری حتی یکبار هم درد ساده نداشتم انگار ن انگار ... ولی این اواخر شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه خیلیییییی 

یکی مثل شما یکی مثل من ک تو کل بارداری حتی یکبار هم درد ساده نداشتم انگار ن انگار ... ولی این اواخر ...

مگه چیکارت می‌کنه

بهش بگو من ب آرامش نیاز دارم

مگه چیکارت می‌کنهبهش بگو من ب آرامش نیاز دارم

فک می‌کنی کم گفتم؟؟؟

ما سه ماه اومدیم خونمون خو

تو این مدت خودمو جر دادم شلوار بارداری بگیر سختمه نگرف خودمو جر دادم منو ببر دکتر ببینم بچه سالمه نبرد هرچی هم هوس می‌کنی انگار ن انگار 

اصلا چی بگم از زندگی 

نمیتونم چون از اول گفتم بیا سقط کنیم ننش نذاشت پرش کرد الان کوفت نداریم بخوریم ...

عزیزم نمیخوام نصیحت کنم راجع به اینکه باید پیشگیری سفت و سخت میکردی و ....  الان که نگهش داشتی و بارداری به خودت بیا الان اون بچه ی پناه ترینه از همه جا باید اونو بزنی؟ هورمونات هم بهم ریخته شرایط هم میگی خوب نیس ولی حق نداری به خودت و اون بچه آسیب بزنی. برو بهداشت تا ارجاعت بدن به یه روانشناس تا بتونی این دورانو حداقل سر کنی بعد ببینی چیکار میشه کرد واسه شوهرت

فک می‌کنی کم گفتم؟؟؟ما سه ماه اومدیم خونمون خوتو این مدت خودمو جر دادم شلوار بارداری بگیر سختمه نگرف ...

مگه دستش تنگه؟؟خب از مادرش با مادرت اینا کمک بگیر