2777
2789
عنوان

زندگیم اشفته اس

276 بازدید | 31 پست

بچه ها مجردم و خاستگار ندارم، حقوقم خیلی کمه طوریکه شهر دیگه کار میکنم به زور اجاره رو می رسونم، مستاجرم و از نظر مالی تحت فشار، از خانواده دورم، اواره ام، همکارام بدن و اذیت میکنن، واقعا زندگیم شده کلاف پیچ در پیچ، نمیدونم کی قراره درست بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امکان برگشت ندارم مگه اینکه استعفا بدم و ول کنم کلا

میدونم شرایطت چقدر سخته...منم چندسال تنها زندگی کردم ، با کارهای بدرد نخور و حقوق های کم و همکارای آشغال😔

اجاره خونه و خرج های دیگه هم که بماند. الهی خدا کمکت کنه عزیزم

میدونم شرایطت چقدر سخته...منم چندسال تنها زندگی کردم ، با کارهای بدرد نخور و حقوق های کم و همکارای آ ...

خصوصا تنها زندگی کردن خیلی سخته، وسیله هام خراب میشه باید کلی دنبال تاسیسات بگردم در حالیکه شاید یه چیز ساده باشه

بعدش چیکار کردی؟ الانم شاغلی؟ ازدواج کردی؟

ازدواج کردم . نه دیگه سر کار نرفتم.

یعنی از آرایشگری و خیاطی و املاک و فروشندگی و کوفت و زهرمار همه رو امتحان کردم ولی همیشه هشت م گرو نه بود. قشنگ حست رو میفهمم. اذیت همسایه ها ، صابخونه، خرج خورد و خوراک ، اجاره ، دنبال خونه گشتن ، نگران آینده بودن ، رتبطه های مزخرف داشتن با آدمهای بدرد نخور ، گریه ها ، تحقیرها، دعاها ، همخونه های ناجور و دزد، تو محل کار وانمود کردن به اینکه با خونواده زندگی میکنی ...😔😔