2777
2789
عنوان

زندگیم اشفته اس

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست
خصوصا تنها زندگی کردن خیلی سخته، وسیله هام خراب میشه باید کلی دنبال تاسیسات بگردم در حالیکه شاید یه ...

تازه بعد از رفتن تعمیرکار فقط دعا کنی یارو نفهمیده باشه که تنهایی و نخواد یه موقع اذیتت کنه 

ازدواج کردم . نه دیگه سر کار نرفتم.یعنی از آرایشگری و خیاطی و املاک و فروشندگی و کوفت و زهرمار همه ر ...

دقیقا همو رو حس کردم، از الان دارم غصه رهن و اجاره سال بعدو میخورم که چطور جور کنم، پسرایی که تا میفهمن تنها زندگی میکنی میخان گولت بزنن، هیچ کاری نمیکنی اما بازم در معرض تهمتی، حقوقم عملا چیزی ازش برام نمیمونه حتی گاهی برای خوراکم کم میارم. از اونور تو محل کارم تبعیض و پارتی بازی زیر اب زنی و.. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه بعد از رفتن تعمیرکار فقط دعا کنی یارو نفهمیده باشه که تنهایی و نخواد یه موقع اذیتت کنه

دقیقا همینه، کی باورش میشه من تابستون امسال تو اوج گرما کولر نداشتم چون انقد تعمیراتیای مختلف میومدن و پول ازم میگرفتن که مثلا درست کردن و تهشم باز دو هفته کار میکرد بعد خراب میشد که دیگه بی خیالش شدم

دقیقا همو رو حس کردم، از الان دارم غصه رهن و اجاره سال بعدو میخورم که چطور جور کنم، پسرایی که تا میف ...

خیلی قوی هستی. به خودت افتخار کن عزیزم..‌. نمیدونم کارت دولتی هست یا نه ، اصلا خودتم دلت میخواد برگردی پیش خونواده ت یا نه. من بعد از فوت مادرم خانواده مون پاشید از هم و من مجبور شدم بیشتر که تنها زندگی کنم. آرزوم بود برمیگشتم پیش خونوادم ولی چون سی سالم شده بود و شغل خوبی نداشتم واقعا روم نمیشد . موندم و اون همه عذاب رو تحمل کردم. پیش خونواده هم موقعیت ازدواج برات بیشتره و هم خیلی خرجها و مشکلات تنها زندگی کردن رو نداری. بازم هرجور نسبت به شرایطت صلاح میدونی 

فقط برات آرزو میکنم معجزه بشه ، همونی بشه که دلت میخواد

دقیقا همینه، کی باورش میشه من تابستون امسال تو اوج گرما کولر نداشتم چون انقد تعمیراتیای مختلف میومدن ...

😔😔🥺 میفهمم . خودم این روزا رو کشیدم. من اونموقع که تنها بودم از تو دیوار کفش مردونه کارکرده خریدم گذاشتم پشت در واحد که مثلا همسایه ندونن تنهام هرچند خیلی فوضول بودن و میدونستن 

عزیززم خیلی ناراحت شدم مطمئن باش خدا کمکت می‌کنه و همه چی عوض میشه روزای خوب میاد فقط تو خوب بمون .منم خیلی سختی کشیدم ولی بعد خیلی همه چی بهتر شد البته زندگی همیشه سختی داره فقط نوعش عوض میشه سعی کن از زندگی لذت ببری ،اگه شغلت ارزش موندن داره بمون وگرنه تغییرش بده

نمیتونی برگردی پیش خانوادت؟ازدواج رو فعلا ولش کن چندسالته؟

اسی تازه خوندم کم کم فهمیدم چقدر شرایطتت سخته 🫠 عزیزدلمم 

امیدوارم زندگیت قشنگ بشه نمیتونی تغییری ایجاد کنی؟مثلا برگردی پیش خانوادت ؟حداقل اینجا شب پیش خودشون می‌خوابی آدم امنیت داره هرچی هم باشه ازدواج هم کم کم جور میشه آرامشت اول مهیا بشه بعدد

عزیزمم باز من خوشحال شدم گفتم راحت تر شدی ازون سختیا🫠

آره خدارا شکر خیلی بهتره . انشالله اسی هم از این تجرد و تنهایی دربیاد . 

از کامنت شمام خیلی ممنونم . سلامت باشی انشالله❤️❤️