2777
2789
عنوان

از روزی که پیج زدم دائم مریضم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست
منم اعتقاد نداشتم ولی ب مرور چیزایی دیدم ک اعتقاد پیدا کردم ...

منم دلیل همه بدبیاریام جیزک زدن حسودای اطرافم بود یعنی به عین بهش رسیدم و فهمیدم از گور کی آتیشا درمیاد

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا فالوور دارى؟

یکماه نشده پیج زدم هزارتا شدن

این پیج جدیده

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

عزیزم شاید از تاثیرات اینترنت باشه چون خودم زیاد تو نت چرخیدنی حالم بد میشه

دقیقا منم اصلا از گوشی بدم میاد یه وقتایی سرگیجه تهوع میگیرم🥲

بله چشم میزنن. تخم مرغ شکستن خرافات . پیج ببند .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ایلان ماسک چرا چشم نمیزنن

خیلیا چشم نمیخورن میگم مثل بلاگرا بازیگرا ولی من کافیه یکی بهم خیره بشه پس افتادم😑😑

بله چشم میزنن. تخم مرغ شکستن خرافات . پیج ببند .

چندبار پیج جدید زدم فامیل پیدا نکنند بازم پیجم رفت براشون لو رفتم😑

وای تورو خدا انقدر خیالی نباشید یکم از مغزتون استفاده کنید چه چشم زدنی واقعاً به اینجور چیزا اعتقاد دارید پس خدا چیه این وسط؟ اگر اینطوری باشه که سنگ روی سنگ بند نمیشه اینا همش تلقینه

این طرز فکرها مال هزار سال پیشه پس ماها چه فرقی با آدمای قبلی داریم اگه قرار باشه به چشم زدن دعا دعانویس و غیره اعتقاد داشته باشیم

وای تورو خدا انقدر خیالی نباشید یکم از مغزتون استفاده کنید چه چشم زدنی واقعاً به اینجور چیزا اعتقاد ...

انقدر از دعانویسی میترسم که نگووووو چون چندسال پیش اثرشو دیدم

هر چقدر میخوام مثبت فکر کنم نمیشه

انقدر از دعانویسی میترسم که نگووووو چون چندسال پیش اثرشو دیدم هر چقدر میخوام مثبت فکر کنم نمیشه

ددعانویس میتونست کاری بکنه برای خودش میکرد که انقدر بدبخت نباشه تو رو خدا بچسبید به زندگیتون ول کنید خرافات تو زندگی همه اتفاقای بد و خوب میافته کلاً میافته کلاً داستان زندگی همینه حالا شاید بگی کارمایی وجود داره ولی اینا نه اون موقع زندگی آدمای مشهور مثل ایلان ماسک و رونالدو اینا چیه با این همه فالوور از کل دنیا

چندبار پیج جدید زدم فامیل پیدا نکنند بازم پیجم رفت براشون لو رفتم😑

کلا پیج نداشته باش،غریبه هم چشم میزنن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وای تورو خدا انقدر خیالی نباشید یکم از مغزتون استفاده کنید چه چشم زدنی واقعاً به اینجور چیزا اعتقاد ...

خود خدا تو قرانش گفته هست

ایه براش نازل کرده

بعد تو میگی نیستحتی حضرت محمد ص رو میخواستن چشم بزنن که ایه ،و ان یکاد ،،، نازل شد بر ایشون

ددعانویس میتونست کاری بکنه برای خودش میکرد که انقدر بدبخت نباشه تو رو خدا بچسبید به زندگیتون ول کنید ...

جورجینارو بگو🥲