2777
2789

اصلا یه ادم دیگه شدم بچه هااااا

صد درجه عوض شدم تو30سالگی

دیر نیست بنظرتون؟ 

به اون حقیقت خدا یجورایی رسیدم و عاشق خدا شدن را که قبلا درک نمیکردم با تمام وجود درک کردم

بچه ها خیلی خوشحالم من خیلی تغییر کردم،،، هر روز دارم با علاقه ی بیشتر نماز و ذکر و روزه و ترک گناه و... 

انجام میدم

من از اونجایی فهمیدم تغییر کردم که هیچ وقت با عشق نماز نمیخوندم و از خوندنش خسته میشذم

ولی الان نماز صبحمم انقدر با انرژی پامیشم میخونم منی که خیلی کم نماز صبح میخوندم

خدایا خیلی خیلی شکرت که قبل مرگ عاشقت شدم

سعی مییکنم همه بدیامو جبران کنم خدای خوبم بهم عمر باعزت و با برکت بده فقط تا جبران کنم تا ببینی من دیگه ادم قبل نیستم

خوبه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اینکه ممکنه برگردی به حالات قبلی ات

نه گلم من ایندفه توبم حقیقیه از اوایل سال تقریبا نماز خوندن را شروع کردم و بجای خسته شدن هر روز بیشتز و بیشتر میشه عباداتم هیچ وقت اینجور نبودمو زود خسته میشدم... ایندفه با عشق و علاقه میخونم حتی کلی روزه گرفتم نماز شب که هیچ وقت نخونده بودم میخونم همشم با عشق و علاقس 

منم یه مدت اینجوری شدم بازم برگشتم به حالات قبلی ام و به این نتیجه رسیدم ادم متعادل باشم بیشتر باهاش ...

نمیدونم عزیزم ولی من ایندفه فک میکنم با دفه ها پیش فرق دارم طبق رفتارام ک با عشق انجام میدم سری ها پیش خسته میشدم و مول شما بیخیالش میشدم ولی الان چندین ماهه بجای خسته شدن تازه بیشترم شده عباداتم

نه گلم من ایندفه توبم حقیقیه از اوایل سال تقریبا نماز خوندن را شروع کردم و بجای خسته شدن هر روز بیشت ...

نماز هاتو سر وقت بخوووونی هیچ وقت ولش نمیکنی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

آفرین 

التماس دعا..

ولی چند بار نماز شب بخون ...

روشش تو نت هست ...

اگه معجزشو  دیدی منم دعا کن حتما..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar