2777
2789
عنوان

من یدفه مسیر زندگیم عوض شد خدایا شکرررت

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 73 پست

منم همینجوری شدم با تمام وجود باورش کردم. قبلا اگه کوچکترین چیزی میشد مینداختم گردن خدا و دعوا میکردم باهاش. ولی الان به باور عجیبی رسیدم تو سختترین شرایط فقط از خودش کمک میخوام.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
منم از وقتی اعتقادم کمتر شد که میبینم اونهاییکه گناه می‌کنن و به حرف خدا و قرآن اعتقاد ندارن. هر رو ...

آیه 33 تا 35 سوره زخرف و آیه 212 سوره بقره جواب سؤالتون هست.
بعدم اونایی که خیلی گناهکار باشن و هیچ بدی و رنجی نمیبینن خدا به حال خودشون واگذارشون کرده.
ولی اونایی که خوب باشن وقتی مسیر اشتباه میرن و از خدا دور میشن یه اتفاقی تو زندگیشون پیش میاد که به سمت خدا برگردن.
خدا فرموده مصیبتهایی که به شما میرسه به خاطر عملکرد خود شماست و از بسیاری گناهان هم در میگذرد.
و فرموده هر خوبی به شما میرسه از خداست.
و هر بدی به شما میرسه از خودتون هست.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطعا پذیرفته.خوش اومدین سر سفره رحمت، مغفرت و اجابت خدا!بسم الله الرحمان الرحیم.در توبه و مهربانی و ...

عزیزم پیاماتونو خوندم سپاس از لطف شماااا خیلی لطف کردبد فرصت گذاشتید جواب دادید انشالله حاجت روا بشید❤🤍

پیام دعوتتون را ندیدم اگه میتونید یبار دیگه پیام دوستی بدید ممنوون

قطعا پذیرفته.خوش اومدین سر سفره رحمت، مغفرت و اجابت خدا!بسم الله الرحمان الرحیم.در توبه و مهربانی و ...

عزیزم پیاماتونو خوندم سپاس از لطف شماااا خیلی لطف کردبد فرصت گذاشتید جواب دادید انشالله حاجت روا بشید❤🤍

پیام دعوتتون را ندیدم اگه میتونید یبار دیگه پیام دوستی بدید ممنوون

عزیزم پیاماتونو خوندم سپاس از لطف شماااا خیلی لطف کردبد فرصت گذاشتید جواب دادید انشالله حاجت روا بشی ...

چون قبلا درخواست دوستی فرستاده بودم الآن دوباره نمیشه دیگه بفرستم.
تو درخواستهای دوستیتون ببینین تو نینی سایت من.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

منم همینجوری شدم با تمام وجود باورش کردم. قبلا اگه کوچکترین چیزی میشد مینداختم گردن خدا و دعوا میکرد ...

خیلی عالیه. خیلی قدرشو بدونین.
خوش به سعادتتون واقعا. نعمت انس و اعتماد به خدا بزرگترین نعمته.
تاپیکم با عنوان خدای پاک و سبحان،
چهار تا سخنرانی توش هست اونا رو حتما بخونین.

خوشحال میشم از نظر اعتقادی بتونم بهتون کمک کنم.خصوصی بهم پیام بدین منتظرم.

ممنون بهتون درخواست دادم 

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ممنون بهتون درخواست دادم

فکر کنم قبلا جزو دوستانم بودین.
چون درخواستتون برام نیومد، خواستم خودم درخواست بدم نوشت شما با این کاربر دوست هستید.

فکر کنم قبلا جزو دوستانم بودین.چون درخواستتون برام نیومد، خواستم خودم درخواست بدم نوشت شما با این کا ...

آره الان یادم اومد قبلا پیام دادیم

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

عزیزمممممم انشالله نینیت سالم بغل بگیری الهی امینروزم الان برا سلامتی نینیت و خودت صلوات فرستادم

عزیزدلم مرسی 

قبول باشه الهی 

نی نیم شش ماهشه الان روی پام خوابیده 

لطف میکنید توی نماز شبت دعاش کنی 

ان شالله حاجت روا بشم منم نماز شبو شروع کنم

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

چشم حتماااا الهی همیشه تنش سلامت باشه

مرسی از محبتت 

اسمش هانا

رشد دور سرش متوقف شده شدیداً نگرانم و محتاج دعای خیرت

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

نماز شب اتفاقا الان خوندم عزیز دلم سری بعد براتون دعا میکنمچندبار خوندم این مدت قبلا اصلا نخونده بود ...

ممنون عزیزم حتمااا دعام کن خیر ببینی الهی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

خیلی عالیه. خیلی قدرشو بدونین.خوش به سعادتتون واقعا. نعمت انس و اعتماد به خدا بزرگترین نعمته.تاپیکم ...

مرسی انشالله ی روز همه به این باور برسن واقعا حس سبکی داری. حتما مرسی 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...