2777
2789
عنوان

من یدفه مسیر زندگیم عوض شد خدایا شکرررت

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 73 پست

واقعاااا چرااااا 

الان دارم روژه میگیرم این مدت ک روزا کوتاه شده نزدیک۱٠تا گرغتم بازم میگیرم.. نماز قضا هامم دارم میخونم.. نماز شب و ذکر و ترک گناه 

بنظرت قبل مرگ جبران نمیشه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خداروشکر

ولی مراقب باش

طبق تجربه میگم ممکنه زمین بخوری،، ولی دوباره بلند شو...ادامه بده...بالاتر میری 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بله سر وقت مگه اینکه واقعا شرایطش نباشه

درسته من مثلا شده بخام برم بیرون عصر باشه حاضر میشم با وضو  اذان بدن  اول مغرب میخونم بعدش میرم بیرون بعد میام عشا اوکی میکنممم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آفرین التماس دعا.. ولی چند بار نماز شب بخون ... روشش تو نت هست ... اگه معجزشو دیدی منم دعا کن حتما. ...

نماز شب اتفاقا الان خوندم عزیز دلم سری بعد براتون دعا میکنم

چندبار خوندم این مدت قبلا اصلا نخونده بودم

چله استغفرالله  هم بگیر جلوت بازتر میشه ب سمت خدا 

یا ۳۰ هزار تا استغفرالله 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

منم دعا کن متاسفانه اعتقاداتم کمه

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

منم خیلی دوستدارم این حس قشنگو تجربه کنم

گاهی نماز اول وقت میخونم انگار همه ی حس های خوب دنیا جمع میشن توی قلبم😍

اما همش یه عالمه سوال بی جواب توی سرم میچرخن که نمیذارن کامل این حس رو تجربه کنم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نمیدونم عزیزم ولی من ایندفه فک میکنم با دفه ها پیش فرق دارم طبق رفتارام ک با عشق انجام میدم سری ها پ ...

منم اینطوری بودم دوباره برگشتم به دوران قبل اصلا حال و حوصله ندارم دیگه 

حس میکنم هر چی بیشتر نزدیکتر بشم قراره بیشتر امتحان بشم منم حوصله امتحان دادن ندارم دیگه سنم از امتحان دادن گذشته میخام آخر عمرم رو در آرامش باشم مطمینم خدا مهربانتر از اون چیزیه که فک میکنیم فقط آزارمون به کسی نرسه و دل کسی رو نرنجوریم و حق خوری نکنیم بقیه اش همه حله 

این همه دعا و راز و نیاز هیچ کدوم باعث نمیشه ما به حاجتمون برسیم و قراره اونی که برامون مقدر شده و برایمون بهتره اتفاق بیفتع هر چند دلمون بشکنه و قلبمون جریح دار بشه دیگه خسته شدم بس که درش رو کوبیدم 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

منم خیلی دوستدارم این حس قشنگو تجربه کنمگاهی نماز اول وقت میخونم انگار همه ی حس های خوب دنیا جمع میش ...

اهمیت نده 

منم یه مدت اینجوری شدم بازم برگشتم به حالات قبلی ام و به این نتیجه رسیدم ادم متعادل باشم بیشتر باهاش ...

این دقیقا تلاش شیطان بوده... که موفق بوده

تا انسان تو مسیر خودسازی میفته انواع و اقسام مشکلات و چالش ها ایجاد میشه که تورو دقیقا به همون راهی که اسمش گذاشتی تعادل برگردونه😉

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

انگار خاله جوون و عزیزمو دیدم انگار

اونم سی سالگی عوض شد توبه کرد پاک موند و تا اخرین لحظه پاک رفت

الهی ک مانا باشی ۱۲۰ ساله بشی موفق باشی رشد کنی 

خاله من اگه میموند بیشنر عاشق خدا میشد از زندگیت لذت ببر 

و از من ب تو

موفقیت ها رو نگو پیش خودت نکه دار اینجوری مغز احساس رضایت پیدا میکنه و دیک انگیزه ات کم میشع