2777
2789
عنوان

من یدفه مسیر زندگیم عوض شد خدایا شکرررت

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 73 پست
اهمیت نده

مگه میشه اهمیت نداد

💔

درست مثل اتیش زیر خاکستر میمونه هرچند وقت یکبار شعله ور میشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

حالتو خریدارم

الهی شکر 

ان شالله ثابت قدم باشی

عزیزم میشه نماز شب خوندی واسه نی نی منم دعا کنی از نظر مغزی سالم باشه اسمش هاناست 

خیلی خیلی التماس دعا 

ان شالله منم دلم آروم بگیره نماز شب رو دوباره شروع کنم

دعای مشلول رو هم نصفه شب گوش بده بی نظیره 

ویدیوش رو با صدای فرهمند از فیلو دانلود کن بینهایت زیبا میخونه ترجمه هم زیرش می‌نویسه اصلا آدم حالش دگرگون میشه

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دقیقا تلاش شیطان بوده... که موفق بودهتا انسان تو مسیر خودسازی میفته انواع و اقسام مشکلات و چالش ...

یعنی قدرت شیطان از قدرت خدا بیشتره ؟؟؟ حتی نتونست یه چشمه نور امید تو دلم‌روشن کنه خدا ؟؟؟؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

نه گلم من ایندفه توبم حقیقیه از اوایل سال تقریبا نماز خوندن را شروع کردم و بجای خسته شدن هر روز بیشت ...

خوش به حالت واقعاً 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
منم اینطوری بودم دوباره برگشتم به دوران قبل اصلا حال و حوصله ندارم دیگه حس میکنم هر چی بیشتر نزدیکتر ...

رسیدن به ارزو یطرف

من میگم عاشق خدا شدم اصلا با عشق نماز میخونم من  چیزی را حس کردم که شاید شما متوحه نشی چون خودمم قبلا حسش نکرده بودم

من میشینم برا خدا اشک میریزم،،، این ینی چی؟؟؟ من عاشق خدا شدم

برا خواسته هامم بهش میگم ارامش دارم خودت هر کار میخوای با زندگیم انجام بده زمدگیم سپردم دست خودت 

دیگه نه حرص میخورم مثل قبل نه اذیت میشم

من به ارامش حقیقی رسیدم 

رسیدن به ارزو یطرفمن میگم عاشق خدا شدم اصلا با عشق نماز میخونم من چیزی را حس کردم که شاید شما متوحه ...

خوب پس باید خیلی استقامت داشته باشی چون خدا هر کی رو بیشتر رفیق بدونه بیشتر امتحانش میکنه 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

خوب پس باید خیلی استقامت داشته باشی چون خدا هر کی رو بیشتر رفیق بدونه بیشتر امتحانش میکنه

خدا منو امتحان کرد اتفاقا 

یه مال زیادی را ازم بردن چندماه پیش،،، ولی من سپردم به خودش

یبار اتفاقی یکی اومد پیوی و اطلاعات عکس و ادرس و.. دزد را برام فرستاد طرف خودش بود

این شخص فرستاده خدا بود از همون روز من ایمانم بیشتر شد و این حس قشنگ عاشقی را تجربه کردم که چقدر خدا مهربونه

مثلا چی

ببین مثلا توی همین سایت خیلیا میگن بعضی از قوانین دینمون ضد زنه

من همیشه به حقانیت دین اسلام باور داشتم و سعی کردم مقابل این افراد از اعتقاداتم دفاع کنم

اما یه وقتایی فکر میکنم میبینم اینام چندان اشتباه نمیگن

یکسری از احکامو هرچی بالا و پایینش کنی با منطق جور درنمیاد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
برام دعا کن منم عاشق حرف زدن با خدا بشم. نماز میخونم ولی برای رفع تکلیف هست

منم قبلا اینجور بودم سر همین زود خسته میشدم و ولش میکردم 

انشالله عشق واقعی را با خدا تجربه کنید از خدا بخواه و حتی بنویسش من یادمه یبار قبلنا همچین جیزی را نوشتم 

منم از وقتی اعتقادم کمتر شد که میبینم اونهاییکه گناه می‌کنن و به حرف خدا و قرآن اعتقاد ندارن. هر رو ...

واس من که برعکس بوده از وقتی شکرگزاری را شروع کردم به همه چی رسیدم قبلش پول نونم نداشتم

ببین مثلا توی همین سایت خیلیا میگن بعضی از قوانین دینمون ضد زنهمن همیشه به حقانیت دین اسلام باور داش ...

مسایل احکام خبلی پیچیدس اینجا با دوتا حرف ساده گول نخورید خیلیا در صدد ضعیف کردن اعتقاداتن