2777
2789
منم چوبش خوردم منتهی مال من یه چیز دیگه بودای کاش به زور چیزی نخوایم

ای کاش 

ولی برای من همش تقصیر خانوادم بود فقط مادرم 

اون هی میکوبید سرم که بدبخت میشی و فلان افکار قدیمی 

خودشم از غصه داشت دق میکرد

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله ممنونم خدا کنه خدا ببخشه

۴۰ شب چله نماز توبه بخون با ذکر استغفار زیاد با توجه به معنی 

سعی کن کار های خوب و نیکو که خدا میپسنده برای خدا انجام بدی 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ

و آنان که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، گناهانشان را قطعاً از آنان می پوشانیم و بر پایه بهترین عملی که همواره انجام می داده اند، پاداششان می دهیم.

ایه ۷ سوره عنکبوت

یا علی

یه دوستیم دارم مدتها درد داشت تو شکمش وکمرش تشخیص نمیدادن دوسال درگیر بود کاملا اتفاقی یه روز با اصر ...

منم خوردم اما نه خوب نمیشم 

خیلی ناراحتم کاش نمیکردم البته بازم دعا اثر خاصی نکرد فقط باعث شد شوهرم باهام حرف بزنه خودم حلش کردم ...

نگران نباش به نظر من بیشتر برمیگرده به باور آدم وگرنه ی برگ بدون اذن خدا نمیفته بیشتر تلقین و باوره ناراحت نباش زندگیتو بکن واسه درد شکمتم تغذیه اتو سالم کن و ورزش کن ورزش سبک مثل یوگا خوب میشی مطمئن باش

ای کاش ولی برای من همش تقصیر خانوادم بود فقط مادرم اون هی میکوبید سرم که بدبخت میشی و فلان افکار قدی ...

من خودم مقصر بودم 

ضمن اینکه خیلی ناشکری کردم خیلی ها حسرت موقعیتهای منو داشتن گند زدم 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
نگران نباش به نظر من بیشتر برمیگرده به باور آدم وگرنه ی برگ بدون اذن خدا نمیفته بیشتر تلقین و باوره ...

ما ۶ ماه قهر بودیم انگار کار خدا بود ماه آخر دایی من فوت کرد 

باعث شد ما همو ببینیم آشتی کنیم 

ولی فکرش از سرم بیرون نمیره

راستی تاحالا رادیولوژی ساده از شکمت انجام دادی یاعکس هسته ای اینا هم ممکنه بیماریتو نشون بدن

بله حتی ام ار ای هم دادم هیچیم نیس