2777
2789
گناه بزرگی و قران بار ها هشدار داده و عذاب بزرگی داره در ایه ۱۰۲ بقره ۱۰۰ انعام سوره جن و سبا اصلا د ...

عزیزم ۵ سال میگذره تموم شد رفت 

من بچه هم دارم 

من ازدواج کرده بودم فقط نرفته بودم سر خونه زندگیم 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت اگه به هر دلیلی دری که بسته ست رو با زور دعا باز کنید از همون در بالا و بیماری و مصیبت میاد سمتت ...

منم چوبش خوردم منتهی مال من یه چیز دیگه بود

ای کاش به زور چیزی نخوایم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
بالای نافم

والا ما دونفر داشتیم مثل شما هردکتری رفتن هیشکی تشخیص نمیداد دیگه دست اخر گفتن عفونت هست تو شکمشون انتی بیوتیک مخصوص خودشو خوردن خوب شدن البته این مشکل کبد رو هم اذیت میکنه

من نافم دررفته بود شکم درد معده دردداشتم هیچ دکتری نفهمید چمه آخرش یه زنه که بلد بود جاانداخت واسم

عزیزم میگن ناف

اما بازم جا نمیفته 

انگار طلسم شدم کلا خوب نمیشم ۵ساله 

حالا با دیدن اون کلیپ رهنما و ماجرای دعانویس همش ذهنم درگیرع

عزیزم ۵ سال میگذره تموم شد رفت من بچه هم دارم من ازدواج کرده بودم فقط نرفته بودم سر خونه زندگیم

بالاخره انجام دادی دیگه 

آیات بخون و با آگاهی توبه کن و استغفار زیاد بکن چون تاوان این چیزا سنگینه هم دنیا هم آخرت 

خدا اگر ببینه پشیمون هستی میبخشه ان شاءالله 

یا علی

کبد درد داره؟

والا ما دونفر داشتیم با همین علایم هیشکی هم تشخیص نمیداد اخر شد یکی گفت ممکنه از عفونت داخل شکم باشه که انتی بیوتیک  مخصوص خوردن خوب شدن هردوتاشونم بعدش کبدشون مشکل پیدا کرده بود

البته دعای بدی نگرفتی همون خوبشم یعنی برای خدا شریک قرار دادی نذر کن و توبه

خیلی ناراحتم 

کاش نمیکردم 

البته بازم دعا اثر خاصی نکرد فقط باعث شد شوهرم باهام حرف بزنه خودم حلش کردم 

ولی همش با خودم میگم نکنه قسمت نبود 

والا ما دونفر داشتیم با همین علایم هیشکی هم تشخیص نمیداد اخر شد یکی گفت ممکنه از عفونت داخل شکم باشه ...

نه اون نیست انجام دادم خوردم نشد

عزیزم میگن نافاما بازم جا نمیفته انگار طلسم شدم کلا خوب نمیشم ۵ساله حالا با دیدن اون کلیپ رهنما و ما ...

انشالله که مشکلت حل میشه بازم بده یه آدم ماهر واستجابندازه خیلی مراقبت کن بگو معدتم ماساژبدن 

علاعمدیگه هم داری؟

دعا گرفتن اصولا برای به هم زدن زندگی یکی بده تو همسری که بهت حلال بوده برگردونی خلافی نکردی که فکرت ...

میگم شاید قسمت این بوده طلاق بگیرم 

البته خدا مادرمو انصاف بده با فکرهای قدیمی که ای طلاق بگیری بدبخت میشی منو مجبور کرد

یه دوستیم دارم مدتها درد داشت تو شکمش وکمرش تشخیص نمیدادن دوسال درگیر بود کاملا اتفاقی یه روز با اصرار شوهرش یه کم انبه خورد به عنوان میوه همینجوری میگفت درکمال تعجب خوب شدم درد دوسالم تموم شد

بالاخره انجام دادی دیگه آیات بخون و با آگاهی توبه کن و استغفار زیاد بکن چون تاوان این چیزا سنگینه هم ...

انشالله ممنونم خدا کنه خدا ببخشه