2777
2789
عنوان

بدون شوهرتون غذامیخورین

602 بازدید | 49 پست

امشب خیلی خیلی گرسنه شدم ساعت 9شب بود

همه ام شام خورده بودن من همینجوری منتظرشوهرعقدیم

که بیادنیومدالان بهش زنگ زدم میگه میخوام اینجابرم حموم بعد میام تابرسه ساعت میشه 10ونیم شب

منم خودم شامم روخوردم چون خیلی حالم بدبود ضعف کردم

بابام میگه وقتی میگم مامان شمابهترین زن دنیاس شمانمیتونین مثلش باشین واسه همیناس یه بارنشد بدون من شام یاناهاربخوره همش منتظرم وامیستاد توخوردی غذا

خب باباجان ضعف میکنم تااون موقع ای بابا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم معیار سنجش علاقه ضربه به سلامتی داخل خانواده تون ؟

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ایول به بابات

شورشودرآورده یکسره ازمامانم تعریف میکنه ازماتعریف میکنه میگه خوشگل شدین بازمامانم رونگاه میکنه میگه به زن من نمیرسین ازهمتون خوشگل تربااین سنش ازشماجوون ترمیمونه اندامش رونگاه شماچاق شدین زنم باربیه زنم چش رنگیه و...

خوب خیلی وقتها برای همسرم صبر کردم ولی مثلا میوه،یا خوراکی کوچولو خوردم تا ضعف نکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من میخورم وقتی شوهرم اومد هم میگم منتظرت بودم عشقممم بیا باهم شام بخوریم 😍😎😂

😂😂😂ایول منم بعضی وقتااینجوری میکنم ولی خب این سری خیلی گشنه بودم کلی خوردم دیگه توان دوباره خوردن ندارم