2777
2789
عنوان

بدون شوهرتون غذامیخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شورشودرآورده یکسره ازمامانم تعریف میکنه ازماتعریف میکنه میگه خوشگل شدین بازمامانم رونگاه میکنه میگه ...

خب خوبه که😁😁😁قدر خانمشو میدونه

توام حسودی نکن😉😉

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
من میخورم وقتی شوهرم اومد هم میگم منتظرت بودم عشقممم بیا باهم شام بخوریم 😍😎😂

یعنی دوبار میخوری

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

سیاست داشته باش 

چندتا لقمه بخور 

بقیشو بذار پیش شوهرت بخور منتم بذار وایسادم تا بیای!

من با اینکه شوهرم خیلی خوب نیست اما وایمیستم تا بیاد قبلش چندتا لقمه میخورم‌ ته معدمو بگیره.

هروقتم طبقه بالام و بدون شوهدم شامی چیزی میخورم نصفشو نگه میدارم برا اون 

واقعا دلم نمیاد تنها بخورم:(

منم وقتایی 8,9شب میادصبرمیکنم ولی وقتی الان 10ونیم شب میرسه دیگه نمیتونستم صبرکنم خوردم🥲

منم کار شوهرم طوریه گاهی اوقات خیلی دیر میاد. اگه بتونم صبر می کنم نتونم هم می خورم.  بالاخره یه روز پریود هستی یه روز صبحانه کم خوردی یه روز کار زیاد کردی گرسنه ای 

دیگه همیشه که با یه قانون و یه فرمون نمی شه رفت جلو 

بعد هم انتظار زیادی در طرف مقابل به وجود نیارین که بشه مثل پدرتون این کار نماد عشق بدونه و انجام ندادنش نشونه بی وفایی!  

در عوض وقتی شوهرم میاد براش غذا میارم کنارش می شینم سر سفره که تنها نخواد غذا بخوره  بهش می گم من خوردم 

مهم اینه سر سفره تنها نباشه حالا دیگه چه فرقی داره من خورده باشم یا نخورده باشم

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!