2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونم چرت و پرته

یه هفته فقط دمنوش خوردم انگار نه انگار تهش رفتم دکتر  یه سرم و ۵ تا آمپول زدم تا سر پا بشم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

#ارسالی‌مخاطب

سلام من الان دو هفته است مامان قشنگم و از دست دادم😭 هفته آخر عمرش پاهاش بی حس شد بردیم دکتر فوق تخصص ارتوپد تشخیص نداد که خون تو پاهاش لخته شده فرستاد ام آر آی و عکس و .... بعد تشخیص دیسک کمر در حد عمل دادن در حالی که مامان من اصلا تا حالا نگفته بود کمرم درد میکنه. خلاصه چند روز بعد کامل پاهاش بی حس شد و حالش بدتر شد دکتر آوردیم بالا سرش گفت خون تو ریه اش لخته شده و سکته ریوی کرده و بعد هم فوت شدن😭.اگه اون دکتر اول درست تشخیص داده بود الان مامان مهربونم زیر خاک نبود 😭.

خدا لعنت کنه دکترای پول پرست و که با تشخیص غلط شون ما رو داغدار کردن😭😭😭

اینم یه نمونه

سلام خدمت آقای حسینی و تمام دستندرکاران تنها مسیر آرامش

تشکر ویژه دارم چرا که الحمدالله من اینبار که بارداری سومم هست

نه مثل دفعات قبل فشار خون دارم و نه قند ( از اول نمک غذا رو عوض کردم ) از روغن خوب ( زرد گاوی) برای روی برنج استفاده کردم

زمستون که آغاز بارداری بود اصلا آب یخچال نخوردم و برنج هم‌محلی استفاده می کردیم

و چیزهای دیگه حتی کم و بیش رعایت کردم

مثلاً آهن بدنم خیلی پایین بوده در کنار گوشت گوسفندی و سه شیره خرمای بعد غذا از کپسول آهن هم استفاده کردم ...

خلاصه

الحمدالله با اینکه همسرم مخالف بود که میخواست با پدرم هم مخالفت کنه

آخه پدرم همیشه از بچگی این سبک غذایی شیمیایی و غلط رو اصلا قبول نداشت و به ماهم می‌گفت رعایت کنیم..

و مدام یا مسخره میکرد یا مثلا من این هزینه اضافه رو نمیدم مگه خانزاده ایم😐

و یا غذای با طبع گرمی نخور ...🥺

متوجه شده که تمام این کارها فشار و قند دفع پروتیین و آنزیم کبد رو که سری های قبل داشتم رو ازم حذف کرده

خبری از دیسک کمر نیست😍

مزاج گرم برای خودشم بهتر شده

و من واقعا برای این سلامتی ازخداوند مهربان و تیم استاد بزرگوار و دوست عزیز خانم نوربخش که خیلی تاکید داشتن حتما تو این گروه ها شرکت کنم کمال تشکر رو دارم ... الحمدالله وزن بچه هم از اون دوتا بیشتره🌷

البته از همسرم هم تشکر کردم( به قول استاد اقتدار دادم) که بله شما بودید که همکاری کردید و به جای اینکه پولی که داریم خرج خورد و خوراک های فقط شکم پر کن میکنیم خرج تغییر سبک و مواد غذایی سالم و مفید کردیم

من بهش میگفتم حیفه که شما زحمت بکشی پولتو برای موارد غیر مفید خرج کنی ☺️

خیلی طولانی شد التماس دعای ویژه دارم چراکه مشکلات زندگی هنوز بسیار فراوان هست اینم ان شــاءالله تو کلاس خودسازی بتونم به بخش زیادیش فائق بیام

#ارسالی‌مخاطبسلام من الان دو هفته است مامان قشنگم و از دست دادم😭 هفته آخر عمرش پاهاش بی حس شد بردیم ...

باید چی کار میکرد؟

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!