2777
2789

سلام خداقوت پسرم چهارسالشه مشکل یبوست داره دکترگفته انارنخوره ،لکنت زبان داره چکارکنم ؟کوچیک بوددقیق موزوتخم مرغ و تخم بلدرچین دادم بهش ،خدامناببخشه چقدظلم کردم دحقش😭😭

از یه طرف واکسن میزنن و مغز بچه رو سرد میکنن

بعد هم توصیه به خوردن ماست و تخم مرغ میکنن!!!!

آدم حیرت میکنه از این همه غلطی که این افراد با عنوان پزشکی و طبابت میکنن!

🚫 ماست و تخم مرغ که ما شدیدا نهی میکنیم و به همه مردم جهان میگیم این دو تا رو استفاده نکنن، اینا برای بچه دو ساله تجویز میکنن!

مهم ترین عامل لکنت زبان و دیر حرف زدن بچه ها خوردن تخم مرغ و موز هست. 

🔺 اما دقیقا تخم مرغ رو توصیه میکنن که این بچه بیچاره تا 4 سالگی هم زبان باز نکنه!!!

دنیایی شده!!

یعنی دوره شرکت کنیم؟ یا کتاباشو بخریم بخونیم؟

دوره بریم که بهتره ولی تو نت بگردیم ویا از باتجربه ها بپرسیم حداقل یچیزهایی بلد میشیم بخدا این روزها دکتر و دارو خیلی گرونه و زیاد داروهای شیمیایی تاثیر نداره فقط کبد رو التهاب میکنه

سلامتی و خوشبختی دخترم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام استادخداقوت،اینم کوزه سفالی من وروغن حیوانی که از کره درست کردم.حدود دوماه هست از آب کوزه استفاده میکنم وصبحها هم آب ولرم میخورم حالم خیلی خوب شده قبلا یبوست شدیدداشتم بی نظمی دوران قاعدگی داشتم ۳ماه ۴ماه پریود می شدم الحمدالله به لطف شما پریودیم منظم شده یبوستم برطرف شده.خدارا شکر میکنم شمارا سر راه من قرارداد کمردرد استخوان درد زانو دردداشتم و مو های سرم یهو سفید شددرکلاس مجازی شناسی شما شرکت کردم و طبع و مزاجم را تشخیص دادم فهمیدم بلغمم بالاست قرص بلغم استفاده کردم.خیلی بهتر شدم .قبلأ  رفتم دکتر دکتر گفت شما روماتیسم داری.دیسک کمردو آرتروز داری دکتر دارو برام تجویز کرد اماداروها را استفاده نکردم.انشالله خداوند به شماخیر دنیا و آخرت عطاکن همیشه دعاگوی شما هستم.

سلام علیکم

عرض ادب🌷

مادر بنده ماهی یک بار و خیلی سخت گوارششون کار میکرد؛

یبوست شدید بواسیر و خونریزی داشتن؛

دکتر گفتن روده هاشون افتادگی داره؛

کلی هزینه فیزیوتراپی می دادیم و مطب دکتر..

☺️اما به لطف هدایت خدا و کمک اهل بیت و امام زمان دوره شما را شرکت کردم.

🌸سه هفته ای هست که آب جوشیده فقط میخورن؛

کم کم هر دو روز یا سه روز گوارش مادرم کار میکنه و یبوست ندارن و خونریزی بواسیرشون خوب خوب شده.

واقعا سرباز امام زمان مثل حاج آقا حسینی هستن که در همه زمینه ها تلاش می کنید.

تشکر 🌸🤲

یعنی دوره شرکت کنیم؟ یا کتاباشو بخریم بخونیم؟

عضو کانال عمومیش  بشی 

کلی مطلب رو می فهمی،و دستت میاد باید چکار کنی

درمان خیلی از بیماریها توسط بچه ها وتجربیات شون دکر شده

من خودم تو کلاس انلاین مزاج شناسی ایشون شرکت کردم هفت جلسه ،یه ساعته فقط صد هزار

و چقدر بار علمیش بالا بود

سلام عرض ادب احترام خدمت  شما بزرگواران

سلام مخصوص حقیر رو به استاد گرانقدر حاج آقا حسینی

میخواستم تجربه ام بگم

داداشم کبدش گریب  سه بود

براش  دستور  انجیر  که داده بودین رو براش انجام دادم

دکتر بهش گفته معجزه شده

هشت سال پیش ی دکتر طب اسلامی برای کبد چرب خواهرم کبد   داروی ابنابسطام اگه اشتباه نکنم با ی سری دستورات دیگه که خیلی اون موقع براش هزینه برداشت نزدیک ۳۰۰هزار فقط دارو ابنابسطام کرد حالا پر کنارش هم کلی هزینه کرد خوب نشد به دکتر گفت چرا خوب نشدم؟

میگه باید ی دوره دیگه هم استفاده کنی  تا کاملا پاکسازی بشه

ولی با تجویزی که استاد حسینی بزرگوار دادن فقط با هزینه ۲۵۰ هزار  کبدش کاملا پاکسازی شده

و خیلی از بیماری های دیگه که درمان شده مثل  سنگینی گوش پدرم

سینوزیت خودم

جوش های رو بدن دخترم

بواسیر خواهر

وووووووو

که الان بعضی هاشون حضور ذهن ندارم

صدای منو حتما به گوش اسناد برسونید

نمی دانم چطور و. به چه زبانی از استاد تشکر کنم😭😭😭😭😭😭

ان شالله که شهادت در رکاب امام زمان نصیبتون  بشه

ای  کاش تو هر شهری  ی مثل شما بود اون موقع جهان گلستان میشد

دوره بریم که بهتره ولی تو نت بگردیم ویا از باتجربه ها بپرسیم حداقل یچیزهایی بلد میشیم بخدا این روزها ...

کانال تنها مسیر زندگی

با استادحجت الاسلام سید محمد باقر حسینی

🔹 مدیر موسسه کشوری تنهامسیرآرامش

من بگم؟ قطع مصرف نمک، قندوشکر و محدود کردن مصرف روغن و چربیورزش ملایم. کاهش وزن و مصرف به موقع قرصها ...

ممنون ازمحبتت🙏🏻🙏🏻 ماپرم

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!