سلام خسته نباشی
من درمورد تجربه خودمو مادرم میخوام بگم
مادرم چندساله یبوست داره و از ۳ساله پیش ک شیمی درمانی کرده یبوستش بدتر شده همراه با درد ،هر سری هم ک برای چکاب پیش دکتر میرن داروی جدید میدن برای یبوست ولی درمان نشدن،من ۲ماه با دوره درمان و مزاج آشنا شدم و ب مادرم گفتم همه روز ناشتا آب ولرم و عسل بخورن بعداز تقریبا ۳هفته مادرم گفتن یبوستم خوب شده و اصلا مشکلی ندارم خداروشکر ،دوره بارداری هم واریس پا گرفتن و الان 26ساله ک درد واریس تحمل میکنن و دکتر های مختلف هم جواب نداد تااینکه درمانشو از گروه درمان گرفتم و ۲هفته ایی واریس پای مادرم خوب شد و مادرم خیلی خوشحاله ،برای عوارض شیمی درمانیش و سرطان پستان هم درمان هاشو انجام میدم براش حالش خیلی بهتره احساس میکنم ،دیسک گردن و کمر و تنگی کانال دارن ک چندساله هرجا دکتر میبریم میگن ک باید عمل بشه وگرن فلج میشه ک ب چشم داریم میبینیم ک سال ب سال بدتر میشه اما از عوارض عملش میترسیم و عمل نکردیم،از خانم حسینی وقت مشاوره گرفتم برای درمان دیسک مادرم ان شالله ک جواب بده بعد جوابشو براتون میزارم ،
تجربه خودمم ک یکیشو بگم من شوره سر وحشتناک دارم درحدی ک پوست سرم مشخص نیست شامپوهای مخصوص هم استفاده کردم ولی موقتی هستن و درمان ندارن واقعا خجالت آور بود برام ،تااینکه درمانشو از گروه درمان برداشتم و دیروز برای دومین بار آب سیب زمینی روی موهام گزاشتم و خداروشکر 80درصد شوره سرم ازبین رفت ،ازتون ممنونم حاج آقا بخاطر لطفی ک درحق بندهای خدا میکنین روی دورهای شما قیمت نمیشه گزاشت 300هزارتومان ک اندازه ی ویزیت دکتره ک متاسفانه درمان هم نداره اما درواقعییت شما دورتون رو رایگان دراختیار قرار میدین
من همیشه دعاتون میکنم ،اجرتون با خدا و امام زمان