2777
2789

سلام خسته نباشی

من درمورد تجربه خودمو مادرم میخوام بگم

مادرم چندساله یبوست داره و از ۳ساله پیش ک شیمی درمانی کرده یبوستش بدتر شده همراه با درد ،هر سری هم ک برای چکاب پیش دکتر میرن داروی جدید میدن برای یبوست ولی درمان نشدن،من ۲ماه با دوره درمان و مزاج آشنا شدم و ب مادرم گفتم همه روز ناشتا آب ولرم و عسل بخورن بعداز تقریبا ۳هفته مادرم گفتن یبوستم خوب شده و اصلا مشکلی ندارم خداروشکر ،دوره بارداری هم واریس پا گرفتن و الان 26ساله ک درد واریس تحمل میکنن و دکتر های مختلف هم جواب نداد تااینکه درمانشو از گروه درمان گرفتم و ۲هفته ایی واریس پای مادرم خوب شد و مادرم خیلی خوشحاله ،برای عوارض شیمی درمانیش و سرطان پستان هم درمان هاشو انجام میدم براش حالش خیلی بهتره احساس میکنم ،دیسک گردن و کمر و تنگی کانال دارن ک چندساله هرجا دکتر میبریم میگن ک باید عمل بشه وگرن فلج میشه ک ب چشم داریم میبینیم ک سال ب سال بدتر میشه اما از عوارض عملش میترسیم و عمل نکردیم،از خانم حسینی وقت مشاوره گرفتم برای درمان دیسک مادرم ان شالله ک جواب بده بعد جوابشو براتون میزارم ،

تجربه خودمم ک یکیشو بگم من شوره سر وحشتناک دارم درحدی ک پوست سرم مشخص نیست شامپوهای مخصوص هم استفاده کردم ولی موقتی هستن و درمان ندارن واقعا خجالت آور بود برام ،تااینکه درمانشو از گروه درمان برداشتم و دیروز برای دومین بار آب سیب زمینی روی موهام گزاشتم و خداروشکر 80درصد شوره سرم ازبین رفت ،ازتون ممنونم حاج آقا بخاطر لطفی ک درحق بندهای خدا میکنین روی دورهای شما قیمت نمیشه گزاشت 300هزارتومان ک اندازه ی ویزیت دکتره ک متاسفانه درمان هم نداره اما درواقعییت شما دورتون رو رایگان دراختیار قرار میدین

من همیشه دعاتون میکنم ،اجرتون با خدا و امام زمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام علیکم.

خیلی ممنونم از آقای حسینی و تیمشون به خاطر این علومی که

بدون چشم داشت در اختیار مردم میزارن. خدا خیرتون بده

من چند سالی بود خیلی رنج می‌بردم از بیماری ،هر چی میخوردم مریض بودم.معده ام اذیتم میکرد،کبدم بسیار چرب شده بود..حسابی کلافه بودم و اعصاب نداشتم.تا اینکه به خاطر مشکلات ناباروری با این کانال آشنا شدم.خدا رو شاکرم که با رعایت کردن چند مورد ساده مثل آب جوشیده در کوزه و نمک و روغن سالم.و حذف سردیجات و مواد بسته بندی و فروشگاهی،فست فود و هله هوله ها... خیلی حالم خوب شده..عادت ماهیانه ام هم مرتب شده با روغن مالی و اسطو خدوس و اذخر و تباشیر ،خیلی  راضی ام

خدا بهتون خیر بده ،ولی هنوز به خاطر اون چیزی که وارد گروه شدم نتیجه نگرفتم .(بارداری)دو فرزند دارم و منتظر سومی هستم..البته ناامید نیستم.هرچه خدا صلاح بدونه همین طور ادامه میدم توکل به خدا.. در پناه حق باشید.

مافیای پزشکی

کرونا را هم خودشون آوردند 

چون میدونستن مردم واسه سلامتیشون خرج میکنن

من همش میزنم طب اسلامی دکتر خیر اندیش، درمان...... فلان بیماری

گوگل بزنید عالیه

دوساله دکتر نرفتم خداروشکر 

اصلا هم تبلیغ نمی کنی شما

واسه من سودی نداره

ولی دلم میسوزه واسه این قدر حماقت خودم

که چقدر به خودم وخانوادم ضربه زدم

باور کن بعد چند هفته تنها با نخوردن آب و خوردن روغن زیتون وسرکه انگور  آرتروز پام به شدت بهتر شده

برا فشارخون بالا چی خوبه؟؟

من بگم؟ 

قطع مصرف نمک، قندوشکر و محدود کردن مصرف روغن و چربی

ورزش ملایم. کاهش وزن و مصرف به موقع قرصها

اگر وزنت تو محدوده ی طبیعیه و پرهیز میکنی و خوب نمیشی باید برزسی دقیق بشه

مافیای پزشکیکرونا را هم خودشون آوردند چون میدونستن مردم واسه سلامتیشون خرج میکننمن همش میزنم طب اسلا ...

همین رو بگو

من تازه با استاد اشنا شدم 

حرفاشون کاملا منطقی و مطابق حرف ائمه است

واسه من سودی ندارهولی دلم میسوزه واسه این قدر حماقت خودمکه چقدر به خودم وخانوادم ضربه زدمباور کن بعد ...

منم خیلی درمتنها یاد گرفتم

خداروشکر 

همش لطف خدا بود با ژب اسلامی آشنا شدم

داخل کانال تنها مسیر آرامش 

ایتا

مزاج شناسی

کانال درمان بیماریها

هستم

ی پا دکتر شدم واسه فامیل 

اونم چرت و پرتهیه هفته فقط دمنوش خوردم انگار نه انگار تهش رفتم دکتر یه سرم و ۵ تا آمپول زدم تا سر پ ...

باید طرفت کار درست باشه وگرنه اونم نه

اصل پیدا کردن آدم درست هست اگر پیدا کنی دیگه حله

منم خیلی درمتنها یاد گرفتمخداروشکر همش لطف خدا بود با ژب اسلامی آشنا شدمداخل کانال تنها مسیر آرامش ا ...

م تازه باهاشون آشنا شدم

و پادردم درمون شد

وای خدا وقتی دکتر گفت آرتروز شدید داری چقدر ترسیدم

بعدشم من ۱۰ساله باردار نمیشم گفتن چراااا نمیری مرکز ناباروری 🤨گفتم رفتم ۳بار ای یو ای ۱بار ای وی اف ک نشد و دیگ هم نمیرم .گفتم دوره ناباروری با طب اسلامی یه استاد پیدا کردم ک از هزار تا دکتر بالاتره با هزینه کم خیلیا جواب گرفتن بار دار شدن و بعدش دکتر مسخره ام کرد گفت با دارو گیاهی بار دار شدی حتما بیا بهم بگو و پوزخند زد

منم گفتم ان شاالله بزودی میام میگم ک بار دارم 😊دعا کنید منم بار دار بشم و برم بهش ثابت بشه طب اسلامی