2777
2789

الان دو روزه حرف نمیزنه باهام، میوه هم نخریده، گوجه هم نداریم این چند روز سالاد نخوردیم به روی خودش نمیاره.‌‌.. دلم میخواست امروز برم پیش مامانم اینا بمونم تا اخر هفته ولی خونه ترکیده بود تا الان داشتم جمع میکردم، فکر میکنم چرا ازدواج کردم ؟! بشینم خونه اینو مرتب کنم و غذا براش بپزم بعد این بره تو اتاق بیرونم نیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اگه خرید نمیکنه تو هم غذا نپز

اگه گفت چرا بگو چون تن هم خرید نمیکنی

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.
چرا قهرین

چون من حالم بد بود پریود بودم به جای این که پکیجو کم کنم تا اخر زیاد کردم گفت گفت کم کردی؟ گفتم اره یه دور اونجا توپید بهم بعدم گفت معلوم نیست دیگه چه دروغایی به من میگی! منم واقعا ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم بعد ضعف کرده بودم داشتم شام میاوردم گفت من گشنم نیست گفتم باشه گشنت نیست نخور من میخورم، دیگه رفت تو اتاق ازونموقع با من حرف نزده

من که چیزی ندیدم فقط گف خونه ترکیده داشتم جمع میکردم نشد برم خونه مادرم از کی هست سالاد نخوردم

شوهرش مثل یه بچه لوس قهر می‌کنه و خرید خونه نمیکنه درحالیکه وظیفشه 

حالا اگه خانوم قهر میکرد و غذا درست نمی‌کرد کارای خودرو نمی‌کرد که خیلیا میخوردنش

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔