2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرم قهریم خرید خاصی برا خونه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون من حالم بد بود پریود بودم به جای این که پکیجو کم کنم تا اخر زیاد کردم گفت گفت کم کردی؟ گفتم اره ...

بگووووو.چون پریودی قهره..همه مردها همزمان با پریود خانمشون پریود میشن بداخلاق بی حوصله..وقتی پریودت تموم شد خودش میاد آشتی

پارسا پسرمامان😍
خنده داره نه؟ انتظار داره هرچیزی بگه من واکنش نشون ندم سر غذا که گفتم مهم نیست گشنه نیستی نخور خیلی ...

قهرم خیلی حس بدیه ولی لا اقل وحشی نمیشه بزنه شوهرم‌من هر روز وحشی میشه میترسم ازش و چاره ای ندارم

داخل پیام یه لیست کامل از وسایل مورد نیازت بفرست براش و بگو بخره.قهر هم باشه باید خرید کنه.چطوری غذا ...

خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم، اون لام تا کام با من حرف نمیزنه نه زنگ نه پیام میوه هم نخوریم نمیمیریم ولی بحث شعور نداشتشه 

شوهرم قهزنداره وحشی بازی می‌کنه توهین حمله کتک بعدم میره بیرون میاد قوربون صدقه و بوس این چرخه همیشه ...

این فقط کتکو نداره، ولی ازون ور عذرخواهی هم سرش نمیشه بدترین کارم کنه عذرخواهی نمیکنه