2777
2789
عنوان

خاستگاری جلسه دوم داخل ماشین

435 بازدید | 41 پست

خاستگارم شمارشو دارم ولی سیو نکردم

اگر توی واتساپ پیام داد همون موقع جواب بدم زشته؟

بعد اگر از من پرسید کجا بریم من نباید آدرس بدم؟( شهرمارو نمیشناسه)

عطر سری پیش رو بزنم یا یه عطر جدید بزنم؟

میخوام همه چیز خوب پیش بره چون بنظرم همه چیزش اوکیه و من جوابم مثبته(جلسه دومه که میخوایم همو ببینیم)

خانوادش اینجا نیستن بنظرتون زشته جلسه دوم دوتامون تنها بریم بیرون؟

صندلی جلو بشینم؟

توی ماشین نشستم چی بگم و چه سوالایی بپرسم

از چه نشونه هایی میتونم بفهمم ادم خوبیه؟

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطر ثابت

البته ک صندلی جلو

فورا سین نزن

ببین چ پیشنهادی خودش میده اگه نظر پرسید بگو من فکر میکنم فلان جا خوبه،عاقلانه و محترم و سنگین برخورد کن

بدونه راغبی باختی

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

صندلی جلو

مشاوره حتما برو

خط قرمزاتو مشخص کن

جایی بلد نیست خودت یه جا رو مشخص کن برید بزار خرج کنه ببین خسیس هست یانه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
پن پ صندلی عقب. معلومه صندلی جلو.عطر جدید.رستوران نبره خسیسه. حسابی خرج کن

اگر گفت تو غذا انتخاب کن زشته انتخاب کنم؟

نودش بهتر نیست انتخاب کنه؟

عطر ثابتالبته ک صندلی جلوفورا سین نزنببین چ پیشنهادی خودش میده اگه نظر پرسید بگو من فکر میکنم فلان ج ...

چجوری وانمود کنم که بی تفاوتم؟

چرا ؟اگر بفهمه خوشم میاد پا پس میکشه؟

اگر گفت تو غذا انتخاب کن زشته انتخاب کنم؟ نودش بهتر نیست انتخاب کنه؟

من باشم خودم انتخاب میکنم از الان چرا یادش میری تصمیم گیرنده اون باشه؟ هرچی دوست داری سفارش بده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
صندلی جلومشاوره حتما بروخط قرمزاتو مشخص کنجایی بلد نیست خودت یه جا رو مشخص کن برید بزار خرج کنه ببی ...

رستورانهایی که میشناسم گرونن میخوام قبلش خودش انتخاب کنه که بفهمم انتخابش چجور جاهاییه

اگر گفت تو غذا انتخاب کن زشته انتخاب کنم؟ نودش بهتر نیست انتخاب کنه؟

نه انتخاب کن. گرونم انتخاب کن از اول گرون رفتار کن. سالاد و نوشابه و...هم سفارش بده حتما.

بعدش هم چای سفارش بده.

خودتو دست بالا بگیر

من باشم خودم انتخاب میکنم از الان چرا یادش میری تصمیم گیرنده اون باشه؟ هرچی دوست داری سفارش بده

میخوام از روی غذایی که سفارش میده بفهمم خسیسه یانه

نه انتخاب کن. گرونم انتخاب کن از اول گرون رفتار کن. سالاد و نوشابه و...هم سفارش بده حتما. بعدش هم چا ...

چجوری وانمود کنم که بی تفاوتم؟چرا ؟اگر بفهمه خوشم میاد پا پس میکشه؟

منظور اینکه ذوق زده رفتار نکن

اغلب مردا دوست دارن سخت بدستت بیارن،البته که ازدواج قضیش با دوستی فرق داره و هر دو طرف ی بلوغی ورای دوستی باید داشته باشن،اما این از ازل بوده تو تار و پود مردا

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

رستورانهایی که میشناسم گرونن میخوام قبلش خودش انتخاب کنه که بفهمم انتخابش چجور جاهاییه

آها آخه گفتی نمیشناسه سخته نمیدونه کجا خوبه که

مردا میتونن نقش بازی کنن

سریع بله نده موقعیت های دیگه هم بسنج