2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرم قهریم خرید خاصی برا خونه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 54 پست
از کجا بفهمه گوجه تموم شده..وقتی بیرونه پیام بده گوجه بخر تموم شده

این چیزارو من نمیگم هیچوقت خودش خرید میکنه چیزی نیاز باشه مگه مهمون یهویی داشته باشیم من لیست خرید بدم میوه و سبزیجاتو خودش همیشه نیاز باشه میاره 

خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم، اون لام تا کام با من حرف نمیزنه نه زنگ نه پیام میوه هم نخوریم نمیمیریم ول ...

چطوری پس شما غذا میپزی میخوره؟

با شما قهره با غذاهات اشتی؟

لیست بده بگو بخر. والا وظیفشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این فقط کتکو نداره، ولی ازون ور عذرخواهی هم سرش نمیشه بدترین کارم کنه عذرخواهی نمیکنه

سخته گلم ولی فک نکنم به اندازه مال من سخا باشه کنک‌خوردن خیلی بده اونم جلو بچه 

نمیدونم چه باید بکنیم

طرز رفتار و حرف زدنت اشتباهه باعث میشه اونم بد برخورد کنه ،سردته چرا دروغ میگی ،راحت بگو عزیزم من پر ...

دروغ نگفتم، پکیجمون خرابه بخوایم بریم حموم باید زیادش کنیم، اون حموم بود گفت زیاد کن بعد که کارش تموم شد گفت کمش کن که من حواسم نبود تا اخر زیاد کردم، اون بد گفت منم عصبی بودم سر شام بد جوابشو دادم یه لحظه مراعات منو نمیکنه، اونروز تعطیل بود من حالم بد بود ولی از صبح رفت بیرون خودشو سرگرم کارای خانودش کرد من و با بچه تنها گذاشت نتونستم چشم رو هم بذارم بعدم اومد طلبکار

بگووووو.چون پریودی قهره..همه مردها همزمان با پریود خانمشون پریود میشن بداخلاق بی حوصله..وقتی پریودت ...

اشتی بخوره تو سرش ازش متنفر میشم با این کار یعنی فقط منو برای این کار میخاد انقد ادم پست میشه تو حال بدت کنارت نباشه درکت نکنه تازه دعوا هم راه بندازه موقع نیاز خودش ادم شه؟

خب چرا پکیجو زیاد کردی راستشو نگفتی

وای عزیزم بد گفتم فک کنم، من حالم خوب نبود سرم درد میکرد اون رفت حموم گفت زیاد کن کردم بعد گفت کم کن حواسم نبود برعکس چرخوندم تا اخر زیاد شد، خودمم همیشه دست و پام یخه متوجه نشدم خونه گرم شده اونم اینطوری برخورد کرد

سخته گلم ولی فک نکنم به اندازه مال من سخا باشه کنک‌خوردن خیلی بده اونم جلو بچه نمیدونم چه باید بکنیم

ببرش دکتر، نمیاد خودت برو روانشناس راهنماییت کرد درمورد برخورد و رفتار باهاش