الان دو روزه حرف نمیزنه باهام، میوه هم نخریده، گوجه هم نداریم این چند روز سالاد نخوردیم به روی خودش نمیاره... دلم میخواست امروز برم پیش مامانم اینا بمونم تا اخر هفته ولی خونه ترکیده بود تا الان داشتم جمع میکردم، فکر میکنم چرا ازدواج کردم ؟! بشینم خونه اینو مرتب کنم و غذا براش بپزم بعد این بره تو اتاق بیرونم نیاد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
طرز رفتار و حرف زدنت اشتباهه باعث میشه اونم بد برخورد کنه ،سردته چرا دروغ میگی ،راحت بگو عزیزم من پر ...
دروغ نگفتم، پکیجمون خرابه بخوایم بریم حموم باید زیادش کنیم، اون حموم بود گفت زیاد کن بعد که کارش تموم شد گفت کمش کن که من حواسم نبود تا اخر زیاد کردم، اون بد گفت منم عصبی بودم سر شام بد جوابشو دادم یه لحظه مراعات منو نمیکنه، اونروز تعطیل بود من حالم بد بود ولی از صبح رفت بیرون خودشو سرگرم کارای خانودش کرد من و با بچه تنها گذاشت نتونستم چشم رو هم بذارم بعدم اومد طلبکار
بگووووو.چون پریودی قهره..همه مردها همزمان با پریود خانمشون پریود میشن بداخلاق بی حوصله..وقتی پریودت ...
اشتی بخوره تو سرش ازش متنفر میشم با این کار یعنی فقط منو برای این کار میخاد انقد ادم پست میشه تو حال بدت کنارت نباشه درکت نکنه تازه دعوا هم راه بندازه موقع نیاز خودش ادم شه؟
وای عزیزم بد گفتم فک کنم، من حالم خوب نبود سرم درد میکرد اون رفت حموم گفت زیاد کن کردم بعد گفت کم کن حواسم نبود برعکس چرخوندم تا اخر زیاد شد، خودمم همیشه دست و پام یخه متوجه نشدم خونه گرم شده اونم اینطوری برخورد کرد