2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک چیزی،،،آلودگی و ریزگردها رو چیکارکنیم؟؟؟خونه ی ما حیاط داره یعنی در اتاقا که بازمیشه خاکه ک میشین ...

چرا عزیزم بهتره! ولی ازدست ما کاری ساخته نیست جز غصه و رعایت یه چیزای کوچیک به امید اینکه شاید بهترشه

من یکیو سراغ دارم چون اومدم حرفش رو با استاد به شواهد مستند علمی و پژوهشی و تاریخی اصلاح کردم، بهم گ ...

با اینا حرف زدن انگار میخ کوبیدن ب سنگ اینا سالهاست مغزشون با این افکار پر شده متاسفانه ماهم داریم مبسوزیم با هاشون بایدم خفه شیم چیزی نگیم

درسته بد نیست ولی اون داشت یه جوری حرف مبزد میگفت مقصر مردم هستن همه چی رو تفصیر مردم گذاشت قشنگ معل ...

بخدا ادم دلش برای  بچه ها میسوزه ما که دیگه عمرمون بیشترش رفت

الودگی ،کم ابی و  و و 

خداکنه درست شه برا بچه هامون

چرا عزیزم بهتره! ولی ازدست ما کاری ساخته نیست جز غصه و رعایت یه چیزای کوچیک به امید اینکه شاید بهترش ...

کاشکی انقدر که مردم ما حیا داشتن و رعایت میکردن اونایی که این بلا رو سرمون آوردن هم داشتن،،،بخدا ما مردم خوبی هستیم خیلی نجیب و قانع

بخدا ادم دلش برای بچه ها میسوزه ما که دیگه عمرمون بیشترش رفتالودگی ،کم ابی و و و خداکنه درست شه بر ...

دقیقا 

همین جنگل که جندروز داره مبسوزه ادم دلش کبتب میشه برای طبیعت چی بگم درد زیاد نمیشه کفت امیدوارم که ریشه ظلم نابود شه خداقل بخاطر بچه هانون ما کهه هیچی ندیدیم

ببین فک کن روزانه کلی ادم ماشینو با شلنگ میشورن بعد کوچه رو اب میگیرن که یه وضعی،شستن توکارواش ویا ه ...

بیشترین مصرف برای کشاورزیه گلم که بلد نیستن درست مصرف کنن 

الان همه رو انداختن گردن مردم 

فرار رو به جلو،،،ایناهروقت کم میارن پای اعتقادو خدا و قرآن رو میکشونن وسط

حقیقتش بحث همین بود اصن. اومد درباره فرعون هم دوره حضرت موسی یسری چیزای علمی گفت و اون حرفا رو به فلان پژوهشگر نسبت داد. من اومدم اصلاح کردم گفتم جریان اینجوریه. ک اصلا نتونست حتی یلحظه به حرفام فکر کنه گف من فقط حرف قرآن قبول دارم تمام. ببین وقتی کم آورد بحثو سعی کرد سیاسی کنه میگه حتی منوتو هم اینارو گفته بعد ربطش داد به یهود و صهیونیست🥲😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خوزستانیم،،،چقدر این چندوقت کلیپای هیرکانی و مردم نجیب او حومه رو دیدم و اشک ریختم😔

جنگلهای گلستان هم آتیش زدن. فک میکنی سهویه؟ اتفاقیه؟!.....

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡