ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ولی واقعا میتونیم چندتا راهکار بدیم خودمون یکم کمک کنیممثلا فکر نمیکردم ماشین شستن و کوچه شستن تو ای ...
خب نمیشه ک نشوری، بهتره همه یا کارواش ببرن یا با کارواش بشورن. شوهرم امروز ماشینو شست اما با دستگاه کارواش. آب هدایت شده و با فشار میاد و خیلی از هدر رفت آب جلوگیری میشه.
گرچه بخدا تاثیری نداره. مثل اینکه بخوای با لیوان،آب توی کشتی درحال غرق شدن رو خالی کنی
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
تازه اومده تکم کرده جواب منو بده بعد قفل کرده خدا شفا بده واقعا😂
من یکیو سراغ دارم چون اومدم حرفش رو با استاد به شواهد مستند علمی و پژوهشی و تاریخی اصلاح کردم، بهم گفت تو ب قرآن اهانت کردی تو کفر میگی میخوای اعتقادات رو تضعیف کنی! تهدید هم کرد ک این حرفات عواقب سنگینی داره😂🤦🏻♀️منطق=۰
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ببین فک کن روزانه کلی ادم ماشینو با شلنگ میشورن بعد کوچه رو اب میگیرن که یه وضعی،شستن توکارواش ویا ه ...
یک چیزی،،،آلودگی و ریزگردها رو چیکارکنیم؟؟؟خونه ی ما حیاط داره یعنی در اتاقا که بازمیشه خاکه ک میشینه رو همه چیززبا وجود کم آبی حیاط رو نشوریم؟خب من هر روز حدداقل باید تی بکشم بجا شستن،،،بهترنیست از پایبست درست بشه؟