2777
2789
بله عزیزم فقط باید بگی همه چی آرومه من چقدر خوشبختم،،،بایدبگی همه دنیا حسرت ما رو میخورن،همه دنیا مش ...

بچه رو یادت رفت که باید چندتابیاریم تا از منابع استفاده ببرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان یکی تاپیک زده بود برای اینکه بارون نمیاد یکی گفته بود دعا کنید بارو بیاد گفتم عقل نداربد راحتید ...

حقیقتو گفتی ولی انقد سریع نرو سر اصل مطلب ، قاطی میکنن😂

بعد ژاپنیا که بیشترشون حتی یکتاپرست هم نیستن برف و بارون و رفاه دارن. ک البته نوش جونشون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حقیقتو گفتی ولی انقد سریع نرو سر اصل مطلب ، قاطی میکنن😂بعد ژاپنیا که بیشترشون حتی یکتاپرست هم نیستن ...

ولی واقعا میتونیم چندتا راهکار بدیم خودمون یکم کمک کنیم

مثلا فکر نمیکردم ماشین شستن و کوچه شستن تو این کم ابی باشه،ولی دیدم چند روز پیش!!!واقعا خشکم زد!

حقیقتو گفتی ولی انقد سریع نرو سر اصل مطلب ، قاطی میکنن😂بعد ژاپنیا که بیشترشون حتی یکتاپرست هم نیستن ...

تازه اومده تکم کرده جواب منو بده بعد قفل کرده خدا شفا بده واقعا😂

بنظرمن که اشکال نداره اینکه از خدا بخای بارون بیاد و منتظر لطفش باشی،یه جور امیده

ولی باید کنارش یه خودی نشون بدیم

خب مثل وسایل نقلیه عمومی یا همین نشستن ماشین توخونه وغیره

بخدا همشون تاثیرداره

همه باهم باشن

ولی واقعا میتونیم چندتا راهکار بدیم خودمون یکم کمک کنیممثلا فکر نمیکردم ماشین شستن و کوچه شستن تو ای ...

خب نمیشه ک نشوری، بهتره همه یا کارواش ببرن یا با کارواش بشورن. شوهرم امروز ماشینو شست اما با دستگاه کارواش. آب هدایت شده و با فشار میاد و خیلی از هدر رفت آب جلوگیری میشه.

گرچه بخدا تاثیری نداره. مثل اینکه بخوای با لیوان،آب توی کشتی درحال غرق شدن رو خالی کنی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خب نمیشه ک نشوری، بهتره همه یا کارواش ببرن یا با کارواش بشورن. شوهرم امروز ماشینو شست اما با دستگاه ...

ببین فک کن روزانه کلی ادم ماشینو با شلنگ میشورن بعد کوچه رو اب میگیرن که یه وضعی،

شستن توکارواش ویا همون دستگاهها خیلی فرق داره خیلی خیلی اب کمتریه

چاره چیه باید رعایت کنیم همه

من یکیو سراغ دارم چون اومدم حرفش رو با استاد به شواهد مستند علمی و پژوهشی و تاریخی اصلاح کردم، بهم گفت تو ب قرآن اهانت کردی تو کفر میگی میخوای اعتقادات رو تضعیف کنی! تهدید هم کرد ک این حرفات عواقب سنگینی داره😂🤦🏻‍♀️منطق=۰

ببین فک کن روزانه کلی ادم ماشینو با شلنگ میشورن بعد کوچه رو اب میگیرن که یه وضعی،شستن توکارواش ویا ه ...

یک چیزی،،،آلودگی و ریزگردها رو چیکارکنیم؟؟؟خونه ی ما حیاط داره یعنی در اتاقا که بازمیشه خاکه ک میشینه رو همه چیززبا وجود کم آبی حیاط رو نشوریم؟خب من هر روز حدداقل باید تی بکشم بجا شستن،،،بهترنیست از پایبست درست بشه؟

بنظرمن که اشکال نداره اینکه از خدا بخای بارون بیاد و منتظر لطفش باشی،یه جور امیدهولی باید کنارش یه خ ...

درسته بد نیست ولی اون داشت یه جوری حرف مبزد میگفت مقصر مردم هستن همه چی رو تفصیر مردم گذاشت قشنگ معلوم بود که کیه از کدوماست😏