2777
2789
خیلی زیاد مثلا بیرون رفتی آرایش نکن تنها جایی نرو رفتی خبر بده تو شبکه های اجتماعی زیاد آنلاین نشو و ...

اوو همسر من گوشی نمیخرید برام حق اینکه درو رو کسی باز کنم ایفونم جواب بدم نداشتم 😅😅😅الان اون حق نداره نفس بکشه ..مثلا میگفت با داداشم حرف نزن میرفتیم خونه ما میگفتم چرا با خواهرم هر زدی میگفن بدچن نیت میگفتم فقط من نیتم خرابه پس دیگه ساکت میشد یا ارایش با خودش میرفتم بیرون میمالیدم میگفتم با اقاییم میرم خوشگل بشم میگفت پاک کن میگفتم باشه رفتنی بیرون گفتم چرا به زنه نگاه کردی چون ارایش داشت فقط از رو صورت من بدت میاد منم از این به بعد برا دل خودم ارایش میکنم توهم برو به همون انترا نگاه کن ارایش میکردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوو همسر من گوشی نمیخرید برام حق اینکه درو رو کسی باز کنم ایفونم جواب بدم نداشتم 😅😅😅الان اون حق ن ...

اینم تو دوستی اینطوریه واویلا بریم زندگی مشترک،چ خوب ک بعدا درست شدن 

آره میترسه چون قبلا با یکی تو رابطه ی عاشقونه بوده بهش خیانت کرده

ببین ضربه خورده چیزی گفت با ارامش بگو چون ضربه خوردی قرار نیست به من ضربه بزنی منم همین طور اصلا فکر کردنشم گناهه که بهت ضربه بزنم اونی که بهت ضربه زد لیاقت تورو نداشت من لیاقت تورو دارم 

اینم تو دوستی اینطوریه واویلا بریم زندگی مشترک،چ خوب ک بعدا درست شدن

اره که درست شد من هیچ وقت نگفتم مگه تو وکیل وصیمی یا به توچه یا دور از چشمش کاری کنم هیچی کاامل اعتماد داره کاامل الان یکی بیاد بگه زنت فلانه خندش میگیره 

ببین ضربه خورده چیزی گفت با ارامش بگو چون ضربه خوردی قرار نیست به من ضربه بزنی منم همین طور اصلا فکر ...

ممنون آره این حرفارو بهش میزنم ...الان چطوره رابطه ی شما بازم حساسن

کلا کات کردین؟واسه طرف چی سخت نبود جداییتون دوباره برنگشت

چن سالته و چن سالشه؟ 

رابطه هم دارین

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ممنون آره این حرفارو بهش میزنم ...الان چطوره رابطه ی شما بازم حساسن

نه اصلا تنهایی میرم با دوستام دور دور میرقصیم با شوهرم تو جاده ها شمال که رفتیم کلا ازاد بودیم گوشی و هزار تا سیمکارخنده ارایش همش به راهه گاهی حساس میشه که اونو دوست دارم مثلا همه دور همیم اشاره میکنه شالت بکش جلو یا بیرون مواظبه کسی بهم نخوره من به کسی نخورم یا مانتو خیلی کوتاه نپوش