2777
2789

خدا امثال شمارو نابود کنه

با دیدن تاپیک یاد عروسی و مادرشوهر خودم افتادم

خداشاهده هم سر لباس عروس ،هم مدل مو هم تاج خون به جیگرم کرد که نذاره انتخاب و سلیقه خودم باشه،

بی پولیشون به جهنم با این بیشعوریاش جیگرمو خون کرد

خدا امثال شمارو نابود کنه

بخداااا دلم نمیخواد فیلم عروسیمو ببینم

خدا امثال مادرشوهرمو نابود کنه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه ولی کامل میخوندی اون تاپیک رو کفته پسرم ناراحته چون از داماد هم نظر نگرفتن فقط بردن داماد رو کارت بکشه

مثلا فکر کن داماد و مامانش برن بپسندن بعد عروس رو ببرن بدون اینکه نظرشو بخوان بگن حساب کن

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونممیشه به نیت ...

برا خودت تاپیک جدا بزن 😑

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

فک نکنم راست بگه بابا اینجور ادما فقط تاپیکای جنجالی میزنن

حتی اگر دروغ باشه

مهم اینه هستن اینجور خانواده شوهرا

همگی باهم یه تیمن جیگر عروسو خون میکنن عروس هم تنها نمیتونه کاری کنه بخصوص وقتی پسر دهن بین و نامردشون پشت اونا باشه زیادن اینجور موردا

باشه ولی کامل میخوندی اون تاپیک رو کفته پسرم ناراحته چون از داماد هم نظر نگرفتن فقط بردن داماد رو کا ...

باشه درباره داماد حق داره ولی خودش چی میگه ک بدوت من رفتن

مثلا چرا باید مادرشوهر حضور داشته باشه مگه اون میخواد بپوشه

بعدشم نهایتا نظر خود عروس شرطه حالا اقا داماد خودشم خیلی اهمیت نمیده عروس لباس چی برا اون میپسنده پسند خودشو میخره

ای بابا چرا برداشت اشتباه میکنید؟

بنده خدا توقع نداشته ایشون هم ببرن.مشکل این جاست عروسش با مادرش می‌ره انتخاب می‌کنه و داماد فقط کارت می‌کشه.پسرشون ناراحت بودن ک چرا شدن کیف پول فقط

من اولین کامنتشو گذاشتم با لایکا سابیدن منو 😁ولی من تو همچین موقعیتی باشم اول شوهرمو لعنت میکنم بعد ...

شوهرو ادم دوسش داره میتونه ببخشه کاراشو

اون عفریته قابل بخشش نیس گوه خوریاش

فک نکنم راست بگه بابا اینجور ادما فقط تاپیکای جنجالی میزنن

زدم دوست عزیز ولی کسی نیومد 

از اسی پرسیدم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ای بابا چرا برداشت اشتباه میکنید؟بنده خدا توقع نداشته ایشون هم ببرن.مشکل این جاست عروسش با مادرش می‌ ...

ینی چی که شدن کیف پول؟مگه با هر حال پول لباس عروسو داماد نباید بده؟یا وقتی داماد میده حتما باید انتخاب داماد و مادرش باشه؟؟؟