2777
2789
عنوان

تاپیک عروسم بدون من رفته لباس عروس گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست
من نخوندم تاپیکو کامل.ولی خوب اگه مادر دختر قراره بره برا خرید،مادر پسرم باید بره به نظر من.

نبابا

یه عمر مادرپسر رفته

یه بارم برعکس

اصلا بنظرم مهم اینه که دختر با کی راحت باشه چون خرید برای دختر داره انجام میشه و با پول داماد نه ننه ی داماد

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
ینی چی که شدن کیف پول؟مگه با هر حال پول لباس عروسو داماد نباید بده؟یا وقتی داماد میده حتما باید انتخ ...

عزیزم اون خانم نگفتن چرا منونبردن.حتی به پسرم گفته لباس عروس زنونه ست و باید با سلیقه عروس باشه.اما خداییش خیلی حس بدیه که دخترومادرش برن انتخاب کنن،از داماد اصلا نظر نخوان بعد بگن برو حساب کن.

طرف حق باشید.خریدباید فقط عروس و داماد باشن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اون خانم نگفتن چرا منونبردن.حتی به پسرم گفته لباس عروس زنونه ست و باید با سلیقه عروس باشه.اما ...

بابا چرا همیشه مادرخواهر و خاندان داماد برا خرید میرفتن خون به جیگر عروس میکردن کسی نمیگفت عروس داماد باید تنها برن خرید الان ک مادر عروس رفته شق القمر شده

البته من خودم معتقدم عروس و داماد بدون مزاحم و سرخر باید برن و هم از دونفرگی لذت ببرن هم راحت باشن و سلیقه و انتخاب خودشون باشه و خاطرات خوش بمونه ولی مگه خانواده پسر میزارن تو بند و بساط مجلسا و خریدای من خانوادش خون کردن به جیگرم هیچوقت نمیبخشمشون 

من که اصلا کسی نیومد خودن و شوهرم دوتایی رفتیم همه کارارو کردیم.البته خانواده شوهرم چون میترسیدن پول ...

خوشبحالت چقدر خوب👍🏻

بابا چرا همیشه مادرخواهر و خاندان داماد برا خرید میرفتن خون به جیگر عروس میکردن کسی نمیگفت عروس داما ...

می‌دونم بهت ظلم شده.

اون خانم هم اعتراضی به حضور مادرزن نداشت.پسرش ناراحت شده بود ک به عنوان دامادبراش ارزش قائل نشدن.