2777
2789

بچه ها من دارم برا ارشد وزارت بهداشت میخونم ماهانه کلیییی خرج کلاس و کتابامه حدودا صدمیلیون تا الان خرج کردم حالا تایم جمع بندی هم هزینه دارم برای همایش و نکته تست دلم برای دخترام کبابه هیچ کلاسی نمیرن باشگاه نمیرن نه پول شو دام نه تایمشو که ببرم بیارم الویت رو گذاشتم برا خودم گفتم با ارشد و دکتری و فلوشیپ وزارت بهداشت درامد عالی فوق العاده ای خواهم داشت اما حالا میبینم دوست دارن برن کلاس زبان و باشگاه از دی قسط هام تموم میشه کاش بتونم ببرمشون گناه دارن هشت سالشونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز دیر نیست از این به بعد سعی کن تعادل رو رعایت کنی همونجور که به اینده خودت و اونا فکر میکنی اجازه بده از امروزشون هم لذت کافی رو ببرن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
در عوض مامانشون پیشرفت میکنه و بعدا براشون جبران میکنه ناراحت نباش

همین یکم تسکینم میده میگم موقتیه همه از چند سال پیش شروع کردن زبانو اینا حالا از تابستان شروع میکنن اما گاهی اوقات غر میزنن و میگن دوستام میرن اینجا اونجا دلم میگیره

با هزینه کمتر هم میتونستی برای ارشد بخونی ولی حالا اشکال نداره اینم موقتیهتموم شد به بچه ها حسابی بر ...

همه درسا رو رفتم کلاس خودخوان نشد بخونم کتاب ها به شدت گروون

همه درسا رو رفتم کلاس خودخوان نشد بخونم کتاب ها به شدت گروون

مادر تحصیل کرده و موفق برای اینده بچه ها هم بهتره

غصه نخور

هم رو اینده خودت سرمایه گذاری کردی هم اینده بچه ها

بااین عذاب وجدان الکی از درست عقب میفتی

همیشه همه چی برای بچه ها بوده یک سال هم برای خودت

ازبعد کنکورهم به بچه ها برس هم اونا خوشحال میشن هم خودت

امیدوارم موفق باشی💖

برای کنکور وزارت بهداشت هزینه کلاس کنکورم تازه اینقدر شده اگر دانشگاه ازاد قبول شم که بازم هزینه واه ...

مطمئن هستی ارزشش رو داره؟ اینهمه دوست ک همکار دارم ۱۰۰ میلیون نیستا

به جز رشته های پزشکی و کاردرمانی و فیزیو و ..

تموم میشه هر شبی...