2777
2789
عنوان

مهمونی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 62 پست

با متانت حرف بزن..خیلی تحویلش نگیر طرف رو..بااحترام رفتارکن..مودب ومتشخص..این باکلاسی میاره نه اینکه افه گذاشتن الکی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بنظرم کسایی که سکوتشون بیشتراز حرف زدنشونه باکلاس جلوه میکنن.من خودم تو جمع درحالت نشسته کمرمو راست نگه میدارم خم نمیشم یاقوز کنم.لبخند خیلی کمی همیشه رولبمه.درجواب کلاس بقیه معمولا سکوت میکنم و لبخندمیزنم و بعد مثلا یه میوه برمیدارم که خودش باعث میشه طرف فکرکنه برام مهم نبوده و جوری میشه که ادامه هم نمیده چون من ادامه ندادم.معمولا سکوت تورو بهتر جلوه میده 

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است اگه بالاتری خودشون میدونن

بخدا خودشون تا پارسال شکم داشتن قد زن ۶ ماهه. ولی همسرمن از اول چاق بود. حالا اینا رفتن تو خط رژیم و لاغر کردن. همش گیر میدن به شکم شوهر من و وقتی چیزی میخوره بهش توصیه های تغذیه ای میکنن.

شوهر من خدایی هیچ تفریحی نداره. مه قلیون .نه چیزی. فقط خوردن. گناه داره😍

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عروس عموی شوهرم. دختر عموش هم میشه

من فک کردم خواهرشوهرتون کلاس میذاره ، عروس عموی شوهر اصلاااااااااا مهم نیس ، باهاش خیلی هم صحبت نشو و روابطت رو با بقیه تو جمع بیشتر کن و بهش بی توجه باش

بخدا خودشون تا پارسال شکم داشتن قد زن ۶ ماهه. ولی همسرمن از اول چاق بود. حالا اینا رفتن تو خط رژیم و ...

عزیززم.عیب نداره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

قرار نیس برای کسی کلاس بزاری...من هروقت میرم خونه مادرشوهرم یا هرکدومشون سلام و احوالپرسی میکنم میشینم دیگه هیچی نمیگم مگر اینکه سوالی ازم بپرسن اصلا حرف نمیزنم ...فکر میکنم همین روش بهتر باشه...چون ن اصلا از زندگیتون سر در میارن....ن به خودشون اجازه دخالت میدن...نه اصلا از شخصیت اصلی شما سر در میارن که بفهمن چجور ادمی هستین اصلا

بنظرم کسایی که سکوتشون بیشتراز حرف زدنشونه باکلاس جلوه میکنن.من خودم تو جمع درحالت نشسته کمرمو راست ...

آخه ما همیشه بگو بخند میکردیم. من آدم صمیمی هستم. یه دفعه برم توی فاز سکوت بد نیست؟!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عروس عموی شوهرم. دختر عموش هم میشه

اتفاقا منم یکیشو داشتم یعنی دختر عمو پسرعمو بودن و عروس عموی شوهرم بود.خیلی کلاس میزاشت فکر میکرد عقب افتادم.ولی خداروشکر اعتماد به نفسم عالیه

ن دوست صمیمی شدیم طوری که ازمن نظر میخواد

خنده خوشایند ترین فریب این روزهاست......
آخه ما همیشه بگو بخند میکردیم. من آدم صمیمی هستم. یه دفعه برم توی فاز سکوت بد نیست؟!!!

قرار نیست که همه جا سکوت کنی.دربرابرحرفای الکی باید اینجوربود.یکیش دربرابرکلاس گذاشتن بقیست.شماهرچی بگید منم فلانم منم فلان چیزودارم فلان مکانو رفتم اصلاکلاس نیست طرف بدتراحساس میکنه به هدفش رسیده

دردم از یار است و درمان نیز هم
عرض کردم اینجا فضای مجازیه شما که منو نمیشناسی. جلو خودشون که چیزی نمیگم

دوست عزیز توی همین نی نی سایت یه تاپیک هست به نام چگونه ظرافت زنانه داشته باشیم حتما برو اونجا خیلی خیلی بهت کمک میکنه حتما برو یه بحث مفصل درباره همین چیزاس