2777
2789
عنوان

مهمونی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 62 پست

یه نفر یه چیزی بهم یاد داد خیلی جالب بود ...

میگفت حتی واسه بیان  ناراحتی تون ،از کلمه (من)شروع کنین...

من ناراحت میشم وفتی ...

من دوس ندارم وقتی ..

من برعکس شما ...

من هم مثل شما...

نظر من اینه ...

اینجوری باعث میشه جمله هاتون طرف مقابل و وادار میکنه ب شما اهمیت بدن و بفهمن واسه خودتون ارزش قایلین...

تو هم از داشته هات بگو

من کلا ادم کم حرفی ام اما همچین ادمی تو پستم بخوره ،منم میگم کی ام و چی ام ...

ولی کلا نه این شکلی نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بیشتر توضیح بدی؟

مثلا در حد سلام خوبید حرف بزن باهاشون بیشتر کنار شوهرت بگرد و بگید بخندین یجوری رفتار کن انگار اصلا بهشون توجه نمیکنی ولی وقتی باهات حرف زدن خیلی محترمانه جوابشونو بده 

منم زیاد وارد نیستم اما چیزایی که خودم انجام میدم تو جمع اینکه با ولوم پایین صحبت کنم از موضوعی که اطلاع ندارم نظر ندم .زیاد موقع حرف دستامو تکون ندم .قوز نکنم این خیلی مهمه   بعد هی به خودت بگو من هیچی از کسی کم ندارم این خود به خود اعتماد بنفسو بالا میبره (اینا نظر منه اگه زیاد تخصصی نبود ببخشید دیگه  

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
مثلا در حد سلام خوبید حرف بزن باهاشون بیشتر کنار شوهرت بگرد و بگید بخندین یجوری رفتار کن انگار اصلا ...

اینا چون دخترعمو پسرعمو هستن کلا همه باهم درحال بگو بخندن. ولی جدیدا همش صحبت از رژیم میکنن و به شکم بزرگ و پرخوری شوهرم گیر میدن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
منم زیاد وارد نیستم اما چیزایی که خودم انجام میدم تو جمع اینکه با ولوم پایین صحبت کنم از موضوعی که ا ...

قوز نکردنو خوب اومدی . باید یادم بمونه

اینا چون دخترعمو پسرعمو هستن کلا همه باهم درحال بگو بخندن. ولی جدیدا همش صحبت از رژیم میکنن و به شکم ...

بگو مرد باید شکم داشته باشه    اصلا کم نیار وقتی باهاشون حرف میزنی 

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

اگه بالاتری خودشون میدونن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
بگو مرد باید شکم داشته باشه     اصلا کم نیار وقتی باهاشون حرف میزنی

عید همینکارو کردم. دستمو گذاشتم روی شکم همسرم و گفتم من عاشق همین قلقلیشم

قوز نکردنو خوب اومدی . باید یادم بمونه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بزار کلاسشو بزاره بنده خدا 

بزارش رو حساب ذوق و شوقش برای وضعیت جدید 

کلاس گذاشتن معانی مختلفی داره ، پز خونه و ماشین و مبل و ... یه طرفشه

رفتار و اخلاق و منش و شخصیت جالبیم از خودت نشون بدی یه طرف سکست 

اونقدری اعتماد بنفس داشته باش که نخوای مثل دیگران بشی ،خودت باش