2777
2789

ببنید من ک داداشش ندارم حتی ازدواجم نکردم 

ولی اگه داداش داشتم دوست داشتم تو تموم مراحل خرید همراهیشون کنم نظر نمیدادم اما دوست داشتم اون ذوق برادرمو وقتی ک زنشو تو لباس عروس میبینه ببینم 

دوست داشتم اون لحظات شیرینو باهاش شریک بشم 

اون کاربر به نظرم دلش اینارو میخواسته چون خوب عروسیه پسر اونم هست 

همه حمله کردن سمتش من الان انقدر رابطم با زنداییم خوبه ک قرارع برای خرید عروسی منم ببرن چون دایییم مث برادرمه پشتو پناهمه 

در عجبم چرا ی سریا گفتن تو ک نمیخواستی عروسش بشی 

نمیدونم شاید طرز فکر من فرق میکنه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسان با انسان ،طرز فکر با طرز فکر فرق داره 

ی سری آفریده شدن که فقط لج کنن و چشم و همچشمی داشته باشن

ی سریا هم هستن زندگی رو سخت نمیگیرن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
منم بدم نمیاد ولی خب خیلیا دوس ندارن دیگه

دلم براش سوخت اخه فکر کن عروسیع پسرش نتونست تو لحظات شیرینه پسرش همراهش باشه 

دلشون از دست مادرشوهراشون پر بود سوژه خوبی برای خالی کردن عقده بود 

بنده خدا حق داشت به نظرم سمت ما هم یکی از خانواده داماد میره

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

منم بدم نمیاد ولی خب خیلیا دوس ندارن دیگه

خیلی دوست ندارن،باید بدونم این مادر برای بچش زحمت کشیده و الان داده دست شما،حقشه ی خرید بیاد،چطور مادر خود خانم اومده؟؟؟ اگ مادر خودش نمی‌شوند میگفتین آره خواستم تنهایی برن،ولی مادر عروس مادره،مادر داماد شمره؟؟؟

دلم براش سوخت اخه فکر کن عروسیع پسرش نتونست تو لحظات شیرینه پسرش همراهش باشه

چی بگم والا

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

باهات هم نظرم،از قدیم رسم بوده یا ایل میرفتن خرید،حتی همین الانشم همینه،کلی ذوق و شور بود،الان نه

دقیقا اون شوره اون هیجانه قشنگه خدایییی ماهم الان دسته جمعی میریم برای خرید عروسی همراه عروس و خانوادش و خداییی اگه عروس بخواد ما نظر میدیم 

بله طرز فکر تو فرق میکنه 

خرید عروسی رو حداقل بذارید عروس با آرامش و انتخاب خودش پیش ببره 

من خودم خواهر همسرم رو برای لباس بردم چون هم دوستمه هم تا روز مراسم همسرم لباسو نمیخواستم ببینه 

منتها انتخاب خودم بود

حتی مادرشوهرم و مامانم و بقیه لباسمو بعد تحویل گرفتن دیدن 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

باهات هم نظرم،از قدیم رسم بوده یا ایل میرفتن خرید،حتی همین الانشم همینه،کلی ذوق و شور بود،الان نه

اخه خانواده تا خانواده فرق داره یه عده به خاطر ذوق و حس خوبی که دارن می رن یه عده هم برای اذیت کردن و بحث راه انداختن می رن وگرنه کسی از دور هم بودن و خوش بودن بدش نمیاد 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

انسان با انسان ،طرز فکر با طرز فکر فرق داره ی سری آفریده شدن که فقط لج کنن و چشم و همچشمی داشته باشن ...

نظر شما راجب اون تاپیک چی بود