2777
2789
عنوان

ولی من به تاپیک پربازدید حق میدم به اون مادرشوهره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 88 پست
موافقم باهات خیلی ناراحت کنندس که نتونه لحظات شیرین زندگیش رو که برای هرکی یکبار اتفاق میفته رو ببین ...

دقیقا من اگه داداش داشتم و ی همچین موضوعی پیش میومد از غصه میمیردم چون فقط یکبار میتونم ی همچین لحظه ی شیرینو کنارش حس کنم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

هرکس طرز فکر خودشو داره ی سریا مث شما دوست دارن سوپرایز بمونه حقم دارین اون روز برای شماست مال شماست ...

عزیزم باور کن این چیزی که میگی منطقی نیست

مادری که ذوق داره تو تن عروس ببینه ذوق کنه

حتما باید تا مزون بره؟

بعضیا دنبال بهونه‌ن ترحم بخرن فقط

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره گلم.. آخه همه فهمیده و منطقی نیستن.. خیلی از مادرشوهرا که میرن همراه اینا خرید سعی میکنن ...

آره اینجوریه هست،خاله من با مادرشوهرش رفت خرید،تهش فرشی که دوست داشت رو نخرید چون مادرشوهره اما و اگر داشت،ولی بعد اون دیگ خریداشو با شوهرش تنها رفت،هم احترام گذاشت ب مادرشوهرش،هم اینکه همه فهمیدیم دلیل تنها رفتن شوم چیه

دقیقا من اگه داداش داشتم و ی همچین موضوعی پیش میومد از غصه میمیردم چون فقط یکبار میتونم ی همچین لحظه ...

اره واقعا

البته اینم باید درنظر گرفت که ما جای اون عروسم نبودیم ، ممکنه مادرشوهره خیلی دخالت میکرده یا میخواسته نظرشو به زور تو همه چیز تحمیل کنه یا عروسو اذیت میکرده که عروسه بهش نگفته باهامون بیا خرید

خدا داند

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بستگی داره گلم.. آخه همه فهمیده و منطقی نیستن.. خیلی از مادرشوهرا که میرن همراه اینا خرید سعی میکنن ...

درسته ما جای عروس نبودیم و استارتروهم نمیشناختیم 

ولی فکر کن چه حسرت بزرگی به دلش موند ی عمر بچه بزرگ کنی زحمت بکشی تو بهترین لحظاتش کنارش نباشی 

کلا تو اینجور تاپیکها همه در نقش عروس فرو میرن و میریزن سر کسی که خلافش رو بگه..من خودم برادر دارم و ...

ی حسرت بزرگ الان تو دلتونه ن؟ 

یه بار تو بازار بودم چند تا خانواده آمده بودن خرید عروسی بعد دعواشون شد فکر کنم خواهرشوهر به قیمت خر ...

آره واقعا این اتفاقات خاطرات آدم خراب  میکنه همون بهتر دوتایی باشه تا بخوای اعضای خانواده هم همراه کنی 

من نطرم اینه که یا باید عروس و دوماد تنها برنیا اگه قراره مادر عروس بره مادر دومادم بره ولی نطر نده ...

عزیزم انشاالله خوشبخت بشه پسرتون🥺🥺🥺

من به خواهر داماد کاری ندارم ولی ی حسرت بزرگ گذاشتن تو دل مادر داماد 

هرکس طرز فکر خودشو داره ی سریا مث شما دوست دارن سوپرایز بمونه حقم دارین اون روز برای شماست مال شماست ...

من حتی خواهر شوهرم از هر آرایشی که برمیداشتم بر می‌داشت🤣اصلن ناراحت نشدم بخدا،آخرشم گفتم فلانی بر حسب دوستت بردار،این رژیم ک من برداشتم به لبم اوکیه،ولی به تو نمیاد،بخدا اگ یبار استفاده کرده باشه،خشک شد 🤣 هربار هم بهش میگفتم 😂 و با مادرشوهرم بهش میخندیدیم،دنیارو جای سختی نکنیم برا خودمون،خوب یا بد تموم میشه میره

ما حتی رسم داریم برا تک تک اونایی که میان خرید،خرید میکنیم 🤣 بعدش همه دور هم ناهار میخوریم،یاد خرید ...

چه قشنگ برای منم دعاکن خیلی دوست دارم ازدواج کنم 

آخه مگه میشه دسته‌ای بریم خرید که ذوق کنیم؟!اینایی که میگن نظر نمیدیم چرت میگنهم نظر میدن هم ادا درم ...

من دوران عقد یه مانتو می پوشیدم تا زانو بود بعد مادرشوهرم مدام دنبالم راه می افتاد که این چرا کوتاهه؟ حالا تصور کن با سلیقه اونها بخوام کلی وسیله بخرم! 

اگه بنا به دور همی هست فرداش یه قراره دورهمی بزارن و بگن و بخندند و خوش باشن! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

منم بهش حق میدم برادرم ندارم بگید بخاطر خودت میگی قشنگ مشخصه دختر صاحب همه چیزش مادرش هست و از خودش ...

یا خدا چه بد 

اره واقعاالبته اینم باید درنظر گرفت که ما جای اون عروسم نبودیم ، ممکنه مادرشوهره خیلی دخالت میکرده ی ...

اصن همین که چنین موضوع ساده‌ای رو انقد پررنگ میکنه و براش ادا درمیاره یعنی شخصیتی داره که با حرف و حدیث اذیت میکنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.