2777
2789
عنوان

ولی من به تاپیک پربازدید حق میدم به اون مادرشوهره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 88 پست

موافقم باهات خیلی ناراحت کنندس که نتونه لحظات شیرین زندگیش رو که برای هرکی یکبار اتفاق میفته رو ببینه :) هیچکس بهش حق نداد و یه لحظه خودشو جای اون بیچاره نذاشت

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بستگی داره گلم.. آخه همه فهمیده و منطقی نیستن.. خیلی از مادرشوهرا که میرن همراه اینا خرید سعی میکنن نظر خودشونو تحمیل کنن یا ایراد الکی بگیرن.. بخاطر همینا آدم دوست داره بدون دردسر بره خریدای عروسیشو انجام بده

کسی لایکم نکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی دوست ندارن،باید بدونم این مادر برای بچش زحمت کشیده و الان داده دست شما،حقشه ی خرید بیاد،چطور ما ...

چی بگم والا عزیزم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

دلشون از دست مادرشوهراشون پر بود سوژه خوبی برای خالی کردن عقده بود بنده خدا حق داشت به نظرم سمت ما ه ...

دقیقا باید یکی میبردن ن برای نظر دادن یا دخالت برای شریک کردن لحظاتشون 

شاید چرت به نظر بیاد اما زنداییم میگه دوست دارم وقتی خرید میکنم ی ولاگم باهم بگیریم بعدا ببینیم بخندیم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من نطرم اینه که یا باید عروس و دوماد تنها برن

یا اگه قراره مادر عروس بره مادر دومادم بره ولی نطر نده که بگن تحمیل کرد بهمون.

خواهر دوماد بشین تو خونت.کجا دلت میخواست بری؟😂😂 مادر و میبرن اصولا😂

من خودم پسرم هنوز ۱۵ سالشه.. 

دوست دارم..ذوق دارم وایگسه اون روزاش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اخه خانواده تا خانواده فرق داره یه عده به خاطر ذوق و حس خوبی که دارن می رن یه عده هم برای اذیت کردن ...

آخه مگه میشه دسته‌ای بریم خرید که ذوق کنیم؟!

اینایی که میگن نظر نمیدیم چرت میگن

هم نظر میدن هم ادا درمیارن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بد نیست ولی خب لابد دوست نداشته دیگه زور که نیستبعد یه ایل راه بندازی دنبال خودت فقط سردرگمیه

درسته ما جای اون عروس نبودیم و نظرشو نمیدونیم 

چی بهش گذشته یا..... 

ولی خب از قدیم بوده ک ی نفر از طرف داماد باشه 

به نظرم شورو هیجان داره 

دقیقا اون شوره اون هیجانه قشنگه خدایییی ماهم الان دسته جمعی میریم برای خرید عروسی همراه عروس و خانوا ...

ما حتی رسم داریم برا تک تک اونایی که میان خرید،خرید میکنیم 🤣 بعدش همه دور هم ناهار میخوریم،یاد خریدای خودم افتادم 🥺همه هم نظر گفتیم بریم ساندویچی،بعد یجا زده بود بستنی رایگان،همه گول خوردیم رفتیم همونو 🤣🤣بخاطر یک بستنی ساندویچ بد مزه خوردیم 🤣 تا آخرش می‌گفتیم و میخندیدیم سر کلاهی که رفته بود سرمون،کل سالن صدای خنده ما بود،آخ و روزایی بود

منم بهش حق میدم برادرم ندارم بگید بخاطر خودت میگی قشنگ مشخصه دختر صاحب همه چیزش مادرش هست و از خودش اختیار نداره 

معلومه که چه دختر چه پسر تا این حد وابستگی باعث مشکل میشه، 

اگه میخواست کسی نیاد 2 تایی میرفتن مادر زن هم نمیبردن. 

یکی از اطرافیان هی نزاشت کسی بره بعد از عروسی معلوم شد دختره از اینایی هست که با همه مشکل داره و بی دلیل کینه میگیره حتی خانواده خودش، فکر کن شهر دور هم زندگی میکنه ولی هی پیغام می‌فرسته شما هایی که سالی 1 بار میبینم تون باعث نارحتی من میشید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بله طرز فکر تو فرق میکنه خرید عروسی رو حداقل بذارید عروس با آرامش و انتخاب خودش پیش ببره من خودم خوا ...

هرکس طرز فکر خودشو داره ی سریا مث شما دوست دارن سوپرایز بمونه 

حقم دارین اون روز برای شماست مال شماست 

فقط دلم برای مادر شوهره سوخت (: 

من هیشکی رو حتی نزدیک به مادر خودم نمیدونم اما مادرشوهر مث مادر خودم ادمه بخدا

اره اقا بحث هست کل کل هست ولی خب اینا طبیعیه 

نمیدونم چرا یه عده از کاه کوه بسازن

مادر شوهر مث مادر خودمون سنش بالاس اقا تا اخر عمرمون که زنده نیست

باید مدارا کرد باید رابطه دوستانه برقرار کرد

اگم خانواده طرف بده اقا ازدواج نکنین

وقتی میدونید در سطح خانواده شما نیستن

کسی از مجردی نمرده

من خواهر کوچیک همتونم که اینارو میگم

ادعا عاقل بودن ندارم

رابطه ها پیچیدس باید صبرداشت

توکل برخدا

دقیقا باید یکی میبردن ن برای نظر دادن یا دخالت برای شریک کردن لحظاتشون شاید چرت به نظر بیاد اما زندا ...

اصلش همینه اینجا یه دختر مجردم میبرن عروس براش هدیه میخره میگن شگون داره

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

بد نیست ولی خب لابد دوست نداشته دیگه زور که نیستبعد یه ایل راه بندازی دنبال خودت فقط سردرگمیه

یه بار تو بازار بودم چند تا خانواده آمده بودن خرید عروسی بعد دعواشون شد فکر کنم خواهرشوهر به قیمت خریدهای عروس ایراد گرفته بود بعد شوهره باهاش بحثش شده بود دیگه با داد و دعوا پدرشوهره خواهره رو از مغازه بیرون کرد.  خواهره هم داشت با عروسه دعوا می کرد خیلی صحنه زشتی بود

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!