2777
2789
عنوان

اگه بگم میخوام طلاق بگیرم میگن خوشی زده زیر دلت

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 70 پست
این حرفا رو هم ب منم میزنن ادما شعورشون ب چشمشون عقلشون هم ب مادیات

آخ گفتی 💔 من هنوز پیش هیچکس حرفی از،طلاق نزدم ولی تمام زندگیم رو ک نگاه می کنم میبینم حالم خوب نیست . حتی پول و مادیات هم باعث نشده حالم خوب بشه . خیلیا شاید حسرت زندگی منو داشته باشن . ولی الان ک نگاه می کنم میبینم ما اصلا آدم هم نبودیم . . ‌ 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

آخ گفتی 💔 من هنوز پیش هیچکس حرفی از،طلاق نزدم ولی تمام زندگیم رو ک نگاه می کنم میبینم حالم خوب نیست ...

خیانتش در چه حد بود؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مدت ها بود گیر داده بود ب بچه دار شدن و بعد کلی بحث کردن و این ک کارمون به جاهای باریک کشیده شد گفتم شرط و شروطی بذارم بیخیال بشه همه رو قبول کرد . گفتم باید خونه و کارگاه و ماشینت رو به اسم من بزنی خیلی راحت قبول کرد . اینجا هم بازم حس کردم داره منو با پول می‌خره. حس گردم نوکرشم با پول و مال و اموالش دهن منو بسته برای بچه . در حالی ک من خواسته قلبیم چیز دیگه ای بود و الان اصلا میل به بچه دار شدن نداشتم 

آخ گفتی 💔 من هنوز پیش هیچکس حرفی از،طلاق نزدم ولی تمام زندگیم رو ک نگاه می کنم میبینم حالم خوب نیست ...

منم عین تو عم 

اینجا هم نمیفهمنت همه میکن زندگیت رو بکن مسافرتت رو برو خوشی زده زیر دلت اما هیچکس از حال دلت نمیفهمه 

داری داغون میشی از اینکه طرف مقابلت رو نمیخوای 

همه چی اجبار 

زندگی با یه حیوون خیلی سخته

غلط کرده بیشعوره عوضی خیانت کردهدستتم فشارمیده و میگه اسم طلاقنیار؟چه وقیح

الان ک فکرشو می کنم از خودم متنفر میشم ک به همین راحتی کوتاه اومدم و بخشیدمش . خاک تو سر من 

خیانتش در چه حد بود؟

با دوست دختر سابقش . مدتی حرف زدن چند بارم بیرون رفتن . خودش اومددبهم اعتراف کرد . به دختره گفته بود میخواد تموم کنه رابطه رو اونم تهدید کرده بود میرم ب زنت میگم . اونم خودش اومد جلو گفت پیش دستی‌کرد 

با دوست دختر سابقش . مدتی حرف زدن چند بارم بیرون رفتن . خودش اومددبهم اعتراف کرد . به دختره گفته بود ...

خاک بر سرش کنن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
💔💔بچه دارین؟

نه هنوز . الان گیر داده ب بچه تمام اموالش داره میزنه ب اسم من ک رضایت بدم . بازم منو راضی کرد به همین راحتی . ولی فکر کردن بهش حالمو بد میکنه . انگار یکی منو تکون داد تازه بیدار بشم بفهمم چی کار کردم با روح و روان خودم . حالا تصمیمم یه جای بچه دار شدن طلاقه 

منم عین تو عم اینجا هم نمیفهمنت همه میکن زندگیت رو بکن مسافرتت رو برو خوشی زده زیر دلت اما هیچکس از ...

آره دارم داغون میشم . چون خواسته هام و آرزوهام با اون چیزی ک شوهرم از پ میخواد خیلی فرق داره . من آدم این زندگی ک شوهرم میخواست نبودم . این همه عمده‌اش و عمه ها و دایی هاش عروس دارن دختر خاله دختر عمو و و و تنها زن شاغل تو این جمع منم . برای هیچکدومشون روحیات من نمیتونه قابل درک باشه . شوهر من خوب بوده همیشه دوست ندارم بهش توهین کنم هیچو قت