2777
2789

میخوام سرنوشت یکی از همکلاسی های قدیمم که پولدار بود رو بعد مدرسه بگم.

ایشون اول که کنکور قبول نشدن و بدون کنکور رفتن دانشگاه ازاد تهران با اون پول شهریه ها .

و از اونجایی که بقول خودش دانشگاه و بخاطر در امد و کار نمیخواست یک رشته هنری رفت که عشق و حال کنه. 

خوابگاه هم دوست نداشت تو سن ۱۸ سالگی تهران واسش خونه اجاره کردن مامان و باباش پول اجاره خونشو میده و خونش اصلا شبیه خونه های مجردی نیست اینقدر که قشنگه عکس و پست میزاره اینستا.

و از طرفی هم یک انلاین شاپ زده.

همیشه هم که عکس میزاره اصلا لباس تکراری کیف و کفش تکراری نداره اینقدر مدل مو رنگ و لوازم ارایشی لباس کیف و کفش هر روز یک استایل داره

و تو تهران هم میره کافه و رستوران و تهرانگردی.

دختر پولدارای اطراف شما چطور زندگی می کنن؟؟

والا چه بگم 

اکثرا ایران نیستن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب من خودمم لباس تکراری اصلا نمیپوشم

ولی بااینکه از لحاظ مالی خوبیم هیچوقت بهم اجازه خونه مجردی نمیدنننن 

میگن حتی طلاقم گرفتی برگرد همینجا فکر خونه نباش😂

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

بابای من پول پارو میزنه ولی من و مامانم خوشبخت نیستیم چون روانیه و دست بزن داره و خشونت خونگی زیادی دیدم..

حتی حق مامانم خورد و بالا کشید

هرکس که خونواده پولدار داره لزوما خوشبخت نیست عزیزم.

من حتی کوچکترین احساس خوشبختی هم نمی کنم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

والا من بابام اینا میرن مهمونی نمیذارن تنها خونه بمونم چ برسه خونه مجردی........

یکی میشناسم پولدار بود رفت رشته آبکی دانشگاه آزاد خوند لیسانسشو گرفت درسو ولش کرد دیگه فقط عشق و حال کافه گردی انواع تیپ و... الانم نامزد کرده باشگاه بدنسازیم میره 

ولی رفیق شما دمش گرم با پول کار برا خودش جور کرد ن مثل دوست من فقط خوش گذرونی

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

دوستای خیلی پولدارم بعد کنکور رفتن ترکیه و هند و...پزشکی و دندون خوندن 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خوشبختی که این نیستخوشبختی یعنی با خدا باشیوگرنه دنیا اگر تمامش مال خودت باشه چون بینهایت رو میخوای ...

پول وجودش گا آنتی برای خوشبختی نبست ولی نبودش گارانتی بدبختی هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.