2777
2789
عنوان

چقدر خانواده پولدار داشتن خوبه◀️منو همکلاسی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 27 پست
بابای من پول پارو میزنه ولی من و مامانم خوشبخت نیستیم چون روانیه و دست بزن داره و خشونت خونگی زیادی ...

پول مادرتون بالا کشید؟؟ارثش بود؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

استوری هاشو نبین 

دنبالش نکن 

چون روز به روزافسرده تر میشی 

زندگی ها همه یک شکلنیستن  

اون هم فقط خوشی هاشو استوری میکنه مطمن باش گاهی اوقات اونم‌ناراحت میشه و مشکل براش پیش میاد ولی شما ازش خبر نداری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول مادرتون بالا کشید؟؟ارثش بود؟

اره عزیزم

هم ارث هم حقوق کارمندی مامانمو می گرفت از همون با منت به مامانم خرجی میداد...

با اینکه خودش خیلی پول داشت ولی ذاتا گدا بود

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چکار کنمبشینم راجع به فقر تاپیک بزنم دور هم بشینیم گریه کنیم؟!

شما هم تاپیکات غیر مستقیم راجع فقره

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اره عزیزمهم ارث هم حقوق کارمندی مامانمو می گرفت از همون با منت به مامانم خرجی میداد...با اینکه خودش ...

یعنی الان چیزی بنام مادرتون نیست؟💔💔

مادرتون چرا داد؟؟حداقل ار ثش نگه میداشت

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یعنی الان چیزی بنام مادرتون نیست؟💔💔مادرتون چرا داد؟؟حداقل ار ثش نگه میداشت

نه عزیزم هیچی...

به خدا قسم مال و امولشو روی هم جمع کنی بالا صد میلیارد میشه

بگو یه دنگ از یکی از زمینا و خونه ها...هیچییییی نداد...

ارث مادرمم با وعده دروغ ازش گرفت.. مامانمو گول زد..

تازه مجبورش کرد طلاهاشم بفروشه..

اصلا دست رو دلم نذار که خونه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نه عزیزم هیچی...به خدا قسم مال و امولشو روی هم جمع کنی بالا صد میلیارد میشهبگو یه دنگ از یکی از زمین ...

خدا لعنت کنه این مزد تیغ زن رو اون همه پول حروم میخواد ببره گورش

خدا لعنت کنه این مزد تیغ زن رو اون همه پول حروم میخواد ببره گورش

عزیزم یکی از ارزوهای من اینه که همه پولایی رو که گرفت و ذخیره برای خودش خرج دوا درمونش کنم

پول دار بود ولی ما رو تو ذلت بزرگ کرد...

عزیزم یکی از ارزوهای من اینه که همه پولایی رو که گرفت و ذخیره برای خودش خرج دوا درمونش کنمپول دار بو ...

الهی امیییین 

ارث مادرت با چه نقشه ای ازش گرفت؟،

الهی امیییین ارث مادرت با چه نقشه ای ازش گرفت؟،

ارث مادرم زمین بود خارج از شهر... اومد به مامانم وعده داد گفت میخواد خونه بگیره تو یه کلان شهر به اسم مادرم بزنه و از مامانم خواست اون زمینو بزنه به اسم خودش به مامانمم گفت چون خارج از شهره مامانم نمی تونه مدیریت کنه و اینا...

مادر منم که ساده

خوشحال اومد تن داد به این ماجرا

در نهایت خونه رو خرید زد به اسم خودش نه مامانم

ارث مادرم زمین بود خارج از شهر... اومد به مامانم وعده داد گفت میخواد خونه بگیره تو یه کلان شهر به اس ...

مادرت چیکار کرد،؟؟؟ للبته انقدر بهش باج داده که اون مرتیکه عادت کرده