2777
2789
عنوان

پسرم یکاری کرد سر سفره گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 57 پست
بچسبون به دیوار که چپه نشه

اتفاقا دفع اول از بغل چپ شد دیگه همه طرفو دیوار نیست که بچسبونم. از همه بدتر اینکه واینمیسه گریه جیغ داد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چه ربطی داره من گفتم گریه کنین بله بچه اس ولی میزان صبر ادما فرق داره این فقط ی نمونه از خرابکاریش ب ...

عزیزم من درکت میکنم داداش منم اینجور بود پیرکرد مادرم و اما اینجور بچه ها در آینده آدم های موفقی میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دفع اول از بغل چپ شد دیگه همه طرفو دیوار نیست که بچسبونم. از همه بدتر اینکه واینمیسه گریه جیغ ...

بد عادتش کردین جای بچه رو صندلی غذاعه مگر یاد بگیره مثل بزرگترا غذا بخوره 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

یکی دو ساعت در روز بذارش مهد کودک حداقل تو این تایم یکم ریکاوری کنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم من درکت میکنم داداش منم اینجور بود پیرکرد مادرم و اما اینجور بچه ها در آینده آدم های موفقی میش ...

بخدا خسته شدم منم گاها بغض میکنم میگم کاش یساعت تنها بشم  باز میگم خدایا شکرت دارمش ولی خب دیگه صبرو کشش ندارم انگار

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
یکی دو ساعت در روز بذارش مهد کودک حداقل تو این تایم یکم ریکاوری کنی

بردمش یکی دوجا قبول نکردن چون کامل حرف نمیزنه هنوز 

بخدا خسته شدم منم گاها بغض میکنم میگم کاش یساعت تنها بشم باز میگم خدایا شکرت دارمش ولی خب دیگه صبرو ...

میدونم خیلی سخته عزیزم,میگم روزی یک ساعت بزارش خانه بازی هم برای خودت خوبه آرامش داری هم بچت انرژیش اونجا تخلیه میشه

پسر منم ۱ سال وچهار ماهشه دقیقا همینه .

یه لقمه غذای درست نمیره از گلومون پایین .

دو روزه یاد گربتع در فریزر و یخچال و باز میکنه کشوهاشو در میاره .میره میشینه رو میز ناهار خوری ...

منم هیچکی و ندارم بخدا پاهام داره تیر میکشه دیگه ...

ولی دیشب بخاطرش انقدر گریه کردم وخدارو شکر کردم ...

میگذره این روزا هم غصه نخور .از بچگیش لذت ببر

من سر پسر اولم شرایطم بد بود نفهمیدم طفلی بچه م کی بزرگ شد 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

کپیه بچه خاهرمه که.....😑😑😑😑😑😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

کللللل نمکدون خالی میکنه تو غذا

کللل قابلمه رو میگیره دستش نه میذاره کسی بخوره نه خودش میخوره 

میریزه رو فرش روش راه میره 

‌می‌مالد رو مبل روش ماشین‌سازی میکنه 

یبار خاهرم انقد خودشو کتک زد از دستش

منم امروزگریه کردم ازدستشون فقط باهم دعوادارن همش صدای جیغ وگریشون توگوشمه خودم سرماخوردم یه دقیقه آرامش ندارم ۲۴ساعته درحال گریه کردنن

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

عزیزم میفهممت سعی کن رژیم غذایی شو رعایت کنی غذای های چرب فست فود نوشابه انرژی زا شکلات چیپس و پفک و این چیزا اصلا نده بهش سعی کن شبا ببرش ی دوش بگیره یذره اب بازی کنه خسته میشه راحت تر می‌خوابه گلم انشالله خدا کمکت کنه و صبرتو بالا ببره سوره ولعصر خیلی بخون هم برای خودت هم فوت کن به بچه انشاالله درست میشه گلم