2777
2789
عنوان

پسرم یکاری کرد سر سفره گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 57 پست

من حالتون میفهمم تو همین سن پسرم به جنون رسیده بودم 

به قول شما سر پایی غذا میخوردم 

گریه میکردم ارزوم بود یکی یک ساعت نگهش داره من دیوار نگاه کنم یا برم تو راه پله بشینم 

شانسمون هم خورد به کرونا بدتر شد 

غذا هم نمیخورد فتوسنتز میکرد ، از صبح اینقدر میدویید میگفتن زانوش فرسایش پیدا میکنه 

منم امروزگریه کردم ازدستشون فقط باهم دعوادارن همش صدای جیغ وگریشون توگوشمه خودم سرماخوردم یه دقیقه آ ...

عین بچه های من ۹سال و۵ساا هستن ینی مدام در حال کتک کاری ودعوا وجیغ وگریه هستن اونقدر سردرد میشم گاهی که میزنم زیر گریه فک کنم همستیه ها هم عاصی شده باشن از صدای اینا

شما عکس العمبتون چیه چطور دعواهاشون رو مدیریت میکنی

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فک کن از این بچه سه شنبه تو خونه داری دقیقا دخترم همین بود الان ماشاالله پنج سال داره دوتا دیگه دوقلوها دیوانه شدم 

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷

بچه ی منم ۲ سال و خورده ای هست از وقتی غذا خور شده ، من و شوهرم جدا جدا غذا میخوریم یعنی اول شوهرم تنها روی میز نهار خوری غذا میخوره و من روی زمین به بچه ام غذا میدم که هم سیر بشه هم سرگرم بسه بعد من میرم میشینم غذا میخورم ، لچه ی من کلا بدِش میاد باباش روی میز کنار من بشینه انقد جیغ میزنه و گریه میکنه که نگو

عین بچه های من ۹سال و۵ساا هستن ینی مدام در حال کتک کاری ودعوا وجیغ وگریه هستن اونقدر سردرد میشم گاهی ...

سعی میکنم دخالت نکنم ولی همش گریه میکنن میان پیش من ساکتم نمیشن یاچیزی میدم دستشون یامیبرم بیرون وقتایی که خیلی عصبانی میشم فقط دادمیزنم خداروشکرخونم ویلاییه وگرنه یه روزم توآپارتمان منونگه نمیدارن مطمئنم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

بچه جاری منم همینه ،یه دقیقه می اومد خونه ما خدا شاهده دیوانم میکرد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

آره جدا صبر زیادی میخواد دختر داییم اینطوری بود وقتی می اومد خونمون از حرص سر درد می‌گرفتم تا می‌خواستیم غذا و نوشابه بیاریم پای سفره باید حتما دستشو تا آرنج میکرد توش و متبرکش میکرد وگرنه آنقدر جیغ و داد می‌کشید غذا کوفتمون میشد پیر شدیم تا بزرگ شد😁

عزیزم حق داری ناراحتت باشی و گریه کنی پسر من ۴ ونیم سالش از قبل خیللی اارومتر شده بنظرم تو این سن بچها خیلی شیطون میشن پسر من مثل پسر تو بود یکم ارومتر از پسر شما

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗

عزیزم منم دوتا پسر دارم پسر اولم شیطون بود ولی خب نرمال بود شیطنتش ولی این دومی ماشاءالله بهش😩😩😩خیلی خیلی اذیتم می‌کنه ۵سالشع از بس اذیت میکرد فرستادم مهد که حداقل ۳.۴ ساعتی نباشه اونجام انقدر بچه هارو اذیت می‌کنه همه از دستش عاصین نمی‌دونم چیکار کنم از دستش

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

اول خوابشو تنطیم کن هر سه الی چهار روز ۲۰ دقیقه زمان خوابشو بیار جلوتر

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

چقدر من درکت میکنم ،الان بچم تو ۵ ساله تا ۲ سالگی کولیک داشت و شبا جیغ میزد،روزا هم نمیزاشت غذا بخورم تا چادر سرم میکردم نماز بخونم جیغ و گریه و نمیزاشت ،من اینقد معتقد بودم سر این بچه خیلی ناشکری میکنم گاهی گریه میکنم الان که ۵ سالشه اون عادت نماز و سر سفره رو کنار گذاشته ولی باز عادت های بد دیگه و اذیت های دیگه داره حتی من سر پوشک گرفتنش اونقد اذیت شدم،الانا فک میکنم بدم روانپزشک قرص اعصاب بهم بده دیگه نمیکشم ،بچه اولمم کولیکی بود این دومی هم همینطور

یا عماد و من لا عماد و له