2777
2789
عنوان

پسرم یکاری کرد سر سفره گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 57 پست
خب الان پسر دو ساله منم اونجوریه منم گریه کنم؟خب بچه س

خدایا چی میشد به همه حداقل ها رو میدادی🫤؟؟

مثلا یکم شعور... 😒

داره درددل میکنه بیچاره

ماه تی تی و شُرکا.... چرا این؟؟هرررر چی زدم؛ هیچی قبول نکرد🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد سخت 

بعدا ببر دکتر اگه خدانکرده پیش فعال باشه دارو میدن خوب میشه نگران نباش 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

عزیزم درکت میکنم خودمم‌همین‌شرایط‌رو‌داشتم‌بدون‌هیچ‌کمکی‌بودم پسرمم شیطون بود عین چیزایی که تعریف کردی

پسربچه کلا شیطونه یه کم بزرگتر شه کامل حرف بزنه خواسته‌هاش رو ‌بتونه منتقل کنه یه کمی بهتر میشه

پسرم الان پنج سالشه از سه سالگی به اقتضای سنش میبرمش انواع کلاس‌هایی که فقط انرژیش تخلیه بشه

الان صبح میره مهد میارمش خونه میخوابه بلافاصله کلاس ورزشی اونم هر روز

نبرمش دیوار راست رو‌ بالا میره انرژی دارن نمیدونن چطوری تخلیه‌اش کنن 

به حرف اینایی که سریع میگن بیش فعاله توجه نکن 

قبلابچه‌ها راه میفتادن میرفتن تو حیاط و کوچت و‌ خونه همسایه و‌فامیل با همسن و‌سالاشون بازی میکردن از صبح تا شب 

حداقل فقط حیاط رو‌داشتن گل بازی کنن دوچرخه بازی کنن

الان بچه‌ها تو چهار دیواری حبس شدن،همه‌ی کاراشون جلوی چشم کادر هست که همش داریم بکن نکن میگیم، مشخصه هم به بچه هم به مادر فشار میاد 

پسرت یه آدم بیکار و باحوصله و اعصاب میخواد که صب تا شب فقط باهاش بازی کنه اگه وسع مالی دارید یه دختر ...

عزیزم‌خودم ۲۲ سالمه منتها دانشجوام  بعلاوه پسرم اصلا رو بازی هم متمرکز نیست دو دقه بازی میکنه ول میکنه میره سر یکی دیگه. بازی مورد علاقش جنگو دنبال بازی کردن و قلقلک دادنه که من بعد چند دقه خسته میشم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید