2777
2789

قبلا اینکه نماز میخوندم بهم ارامش میداد تا قبل ازدواج نماز شبمم میخوندم تو سختیا نماز میخوندم میگفتم عیب نداره خدا هست کمک میکنه از یه جایی ب بعد نا امید شدم دیدم اونی ک نمیخونه حالش خوبه من چرا اینجوریم من ک این همه التماسش میکنم نذر و نیاز میکنم

انگار از شدت سختیایی ک کشیدم عصبانیم از اون حالتا ک نقی معمولی میگفت خدایا با من مسله داری😆

دیگ از ی جایی ب بعد افتادم رو لج ک اینجوریه باشه پس من با این شرایطم نماز نمیتونم بخونم

یا هی میگم خدا کم نزاشت برام هر مرحله زندگیم انقدر چالش گذاشت ک از لذت نبرم اون ک خداست میتونست یکم شرایطو بهتر کنه بهتر پیش بره

راضی نیستم از این حالم دوست دارم باز نمازامو بخونم ولی نمیشه انگار شروعش سخته

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استغفار بگو

اصلا میگم دور شدم جوری ه صلوات دهنم ب زور میچرخه مثلا خیلی انگار برام سخت شده همین استغفار نمیدونم چجوری توصیفش کنم

ک حتی ذکرم نمیاد ب زبونم انگار خدا ناراحت شده نمیزاره برگردم😁

منم از ۹۷ کامل نماز رو ترک کردم واقعا نه امید دارم نه انگیزههر چه دنبالش دویدم دورتر شد منم رهاش کرد ...

دقیقا فکر کنم دلیل خیلیا بردین باشه دیگ نشیدیم از ی جایی ب بعد زندگی خیلی سخته

منم دقیقا مثل شمااماتهش فهمیدم این دنیا واسه رشد هس راهی نیس یکی باسختی رشد میکنخ یکی یه جوردیگه خدا ...

🥲گناه داریم اخه چقدر تحمل کنیم

دنیا محل آرامش نیست اینجا آومدی ک رشد کنی برای محل آرامش ک اسمش آخرت

اینجا محل خرید محل رشد

جنین تصور کن ک جای تاریک و تنگ و غذاش خون ولی محل زندگیش نیست اونجا رفته ک رشد کنه برای دنیا

اگ مث شما بگه ولش کن و چشم نسازه وقتی بدنیا میاد باید ۸۰ سال کور باشه

ختم استغفار ۷۰ بندی حضرت علی علیه السلام رو با توجه به معنی فارسی بخونید 🌹

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

دنیا محل آرامش نیست اینجا آومدی ک رشد کنی برای محل آرامش ک اسمش آخرت اینجا محل خرید محل رشد جنین تصو ...

اخه سختیا ازم ادم بدی ساخت دیگ اخرتم ندارم 😪

میدونی چی میگم مثلا دختر داییم خیلی در ارامشه هیچ دغدغه ای نداره اصلا لازم نی با کسی بجنگه لازم نی ذره ای استرس بکشه

همه چی خیلی ارونه معلومه اون ادم ادم خوبیه لازم نی بد باشه تا بتونه ادامه بده

ولی من شرایطم جوری بود ک برا ادامه دادن باید یه جاهایی بد میشدم وگرنه نمیشد

خب الان من اخرتمم خراب شد اون اخرتشم داره دنیاشم داره این تفاوتا ناراحتم کرده بود ک دور شدم

اخه سختیا ازم ادم بدی ساخت دیگ اخرتم ندارم 😪میدونی چی میگم مثلا دختر داییم خیلی در ارامشه هیچ دغدغه ...

نازنینم اولا مقایسه سم روح مث سم ک جسم رو میکشه این ی قانون یادت باشه .

دوما خدا تو سوره زخرف میگه اگ مردم حسادت نمیکردن من سقف خونه کفار رو هم از طلا میکردم از بس اینجا بی ارزش مث همون جنین تصور کن ک خون میخوره ولی با بندناف طلایی خون بخوره همونه فرقی نداره ارزشی نداره .

سوم کسی ک الان میبینی در آرامش تو بخشی از زندگیش میبینی آینده رو. ندیدی .

یکی نعمات رو بهش باهم میدن ولی یهو بلا میبینه یکی ذره ذره میدن یعنی بلا و آرامش درهم ولی باهاش شدتش خیلی کمه و در زمان پخش شده

دنیا محل آرامش نیست اینجا آومدی ک رشد کنی برای محل آرامش ک اسمش آخرت اینجا محل خرید محل رشد جنین تصو ...

خب چرا خدا برا بعضیا محل ارامش قرارش داده برا ما محل زجر بعد اون دنیا مثل هم حساب کتاب میشیم من کلا نمیفهمم تو ذهنم پر از شک و شبه اس ولی دوست دارم ایمانم قوی باشه انگار یه نیرو دافعه بینمون هست

خب چرا خدا برا بعضیا محل ارامش قرارش داده برا ما محل زجر بعد اون دنیا مثل هم حساب کتاب میشیم من کلا ...

گلم برای هیچ کسی آرامش نیست مگر کسی ک خدا ولش کرده

اگر مشکلات داری یعنی خدا ولت نکرده

مث مربی کاراته ک با شاگردش تمرین میکنه باید ورزیده بشی

هر سوالی باشه من در خدمتم