2777
2789

سلام خوبید دخترا من بودجم کمه میخوام مواد بگیرم نمیتونم پک کامل بگیرم میخوام میلی بگیرم بیوتانیکس میل 60000 تومن فورس فیلد میلی 5000 فورس فیلد میخوام 280 میل بگیرم بیوتانیکس 23 میل زشت نیست😐😐چون تازه کلاسامو تموم کردم بخاطر همین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد هزینه دادی آموزش دادن بهت؟چند وقت طول کشید یاد بگیری؟؟

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

کراتین کاری؟؟۵۰ میل چقدر میشه؟عزیزم چطوری تو خونه برای مشتری سبک سازی یا شستشو کنمم😐؟وان حمام نداری ...

نه من دوره رنگ و لایت گذروندم ....کراتینم دیگه یاد گرفتم اونحا دوبار رو موهام انحام داد ....من موهام تا پایین کردنمه ...گوش تا گوش دکلره کردم آسیب دید .رفتم گفتم اندازه همین گوش تا گوش میخوام پنجاه میل پروتئین و یکم مواد بوتاکس بهم داد ....من خودم میرم کامل زیر دوش حموم بعد میام بیرون 😅