2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگارم چیه

479 بازدید | 56 پست

خب اول راجع به خودم بگم

آخرای ۲۶ سالم

یه نامزدی بهم خورده داشتم

یه مریضی ژنتیکی هم دارم که باعث تحلیل عضلانی میشه(الان کنترل شده مشکلی ندارم)

یه مدت طولانی هم افسردگی داشتم

دیگه فول کمالاتی ام برای خودم😂

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دانشجوی پزشکی ام و مدرک دو تا زبان داشتم که یه مدتم تدریسشون میکردم

حدود ۶ میلیارد سرمایه دارم

وضع مالی بابامم خوبه

دو ترم مرخصی گرفته بودم چون میخواستم مهاجرت کنم 

حالا یه آقایی اومده خواستگاریم که همه اصرار دارن بگو بله

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشجوی پزشکی ام و مدرک دو تا زبان داشتم که یه مدتم تدریسشون میکردمحدود ۶ میلیارد سرمایه دارموضع مال ...

تو عالی بی نظیر هست شرایطت اونو بگو 

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

آقاهه تحصیلاتش دیپلمه

تو کار خشکباره و وضع مالیش خیلی خیلی خوبه

اخلاقش تا الان خیلی خوب نشون داده روشنفکر و دست و دلباز به نظر میاد و مذهبیه که من نیستم اما خانوادم هستن

و بهش گفتم مثلا من خانوادم اینجورین من پوششم همینه که می بینید گفت خب این انتخاب شماست و مورد احترام

چهرش خوبه ولی قدش کوتاهه

البته از من بلندتره

ولی تو پسرا کوتاهه 

واقعا همه چی تمومی 😃دمت گرم این همه سرمایه رو خودت جوری کردی الان مرد ها اینقدر سرمایه ندارن خدا به ...

مرسی عزیزم

نه من واقعا خیلی ایرادات دارم خیلیم عقب افتادم از هم سن و سالام سر مریضیام

هیچیتون به هم نمیخوره :/

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)