2777
2789
خب زنگ زد چه کار داشت ؟.معلومه پشیمونه ولی شعور معذرت خواهی نداره

زنگ زده که میخواستم بدونم کجایی اونم با طلبکاری بعدم قطع کرد بی ادبه دلم نمیخواد حتی دیگه ببینمش ولی پشتوانه مالی ندارم کار نمیکنم بابام بازنشستست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لعنت بهش آخه باشما دعواداره چرابه خانوادت بی احترامی میکنه

فحش ناموسی به مامانم داد خیلی دلم شکست بهش نگفتم از جدایی میترسم نمیدونم چرا اینقد ضعیف رفتار میکنم هم فحشم بده هم کتکم بزنه جلو بچم

طلاهاتو میخوادچیکار؟نبره بفروشه

گفت میخوام صبح بفروشم بذارم رو ماشینم ماشین بهتر بخرم تنها سرمایم همین طلاهاست شاید ۵۰۰ تومن بشه که همش و به زور ازم گرفت همه رو قسطی خریدم مامانم کمکم میکرد پول قسط میدادم

عزیزم تا نیفتاد ب دستو پات برنگردی ها

بابام میگه تا به دست و پات نیافتاد برنگرد ولی بهم میگه من تورو میشناسم فردا برمیگردی اونم پرو میشه دست خودم نیست😔 میگم جدا شم آبروم میره

فحش ناموسی به مامانم داد خیلی دلم شکست بهش نگفتم از جدایی میترسم نمیدونم چرا اینقد ضعیف رفتار میکنم ...

الهی بمیرم برات منم باخوندن تاپیکت

بغض کردم نترس عزیزدلم الهی شکر

خانوادت پشتت هستن البته امیدوارم

آدم شه بیاد دنبالت و جدانشین🫂

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤

بابام میگه تا به دست و پات نیافتاد برنگرد ولی بهم میگه من تورو میشناسم فردا برمیگردی اونم پرو میشه د ...

کسی نگفت جدا شو، گفتن ادبش کن 

اگه اثر زدن رو بدنت مونده برو شکایت کن 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
گفت میخوام صبح بفروشم بذارم رو ماشینم ماشین بهتر بخرم تنها سرمایم همین طلاهاست شاید ۵۰۰ تومن بشه که ...

خب مامانت کمکت کرده و شما

قسطی خریدی همسرت حق نداره 

ببره بفروشه فاکتوراشو نمیدادی بهش

انشالله که منصرف شه 

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤

کسی نگفت جدا شو، گفتن ادبش کن اگه اثر زدن رو بدنت مونده برو شکایت کن

قبلا میزد جاش میموند حتی کبود میشدم امشب بلد بود چطور بزنه جاش نمونه چون بهش گفته بودم میرم پزشک قانونی