2777
2789
منم با اسنپ و چشم گریون اومدم خونه بابام اسنپیه فهمید که گریه میکنم خیلی زشت بود😔 جلو بابامینا گریه ...

چقدر هی میخوای حفظ ظاهر کنی بدم اومد بابا   پدرشو باید در بیاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا خودت کبود نمیکنی بعد برو پزشک قانونی پدرش در می‌آید اصلا چرا تمام فحش های که داده رو ضبط نمیکنی یا تو خونتون دوربین مخفی وصل کن ولی بهش نگو اینجوری هم مدرک داری هم فیلم با اینکه باید ثابت کنی کتک زده میتونی از همسایه هاتونم استفاده کنی هر چقدر تو سری خور باشی بیشتر میزنه

چرا خودت کبود نمیکنی بعد برو پزشک قانونی پدرش در می‌آید اصلا چرا تمام فحش های که داده رو ضبط نمیکنی ...

باهوش

یعنی اون سیستم قضایی و پزشک قانونی و پلیس و ... تا حالا این فکر به ذهنش نرسیده بوده که یکی الکی خودشو کبود کنه بره شکایت؟ حتی شما همینجوریشم بری شکایت رد میشه چون برای ضرب و جرح فقط باید دو سه تا شاهد باشه و اثبات کنه اونجا حین کتک خوردن دیده 

ضبط صدا و فیلم هم مستند نیست میشه با هوش مصنوعی تولید کرد هرچند اگه ضبط کنه هم برای فحش جرم خاصی نیست

واقعا چطوری اینجوری فکر میکنید فکر کنم فیلم و سریال زیاد میبینید

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

باهوشیعنی اون سیستم قضایی و پزشک قانونی و پلیس و ... تا حالا این فکر به ذهنش نرسیده بوده که یکی الکی ...

ببین فحاشی جزایی نقدی داره هر کار هم بکنی باید تهش به خاطره فحشی که داده جزایی نقدی به دولت بده دولت هم به خاطره پول هم که شده قبول می‌کنه این یک 

دومن می‌تونه از همسایه شون استفاده کنه

سومن ضبط صدا شاید قبول نباشه ولی به ثاتیراتی داره

چهارمن اهل فیلم سریال نیستم 

ولی بازم اینجا ایرانه حق به زن نمیده

ببین فحاشی جزایی نقدی داره هر کار هم بکنی باید تهش به خاطره فحشی که داده جزایی نقدی به دولت بده دولت ...

همسایه هیچوقت شهادت دروغین نمیده چون شهادت دروغ ثابت بشه اون طرف بدبخت میشه

تو خونه ی اینا هم همسایه نبوده قطعا که ببینه

اون جرم نقدی هم که میگی انقدر نیست به چشم بیاد الان 10 میلیون تومن پول خورد هم نیست (( تازه اگه اثبات بشه فحش داده و فحش هم موثر باشه مثلا تو خلوت دو نفر بهم فحش بدن هیچ جرمی براش نیست باید توجمع داده بشه موثر باشه ))

صدای ضبط شده اماره هست نه مستند یعنی ممکنه اصلا دیده نشه ممکنه یکم کمک کننده باشه

خب این کارا وضعیت ایشون رو بدتر میکنه پس

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3