2777
2789
ببین حرفی که شوهرم به خواهرش گفت بتو میگم بهش گفت اگه شوهرت زدت شکایت کن دیه بگیر دیگه نمیزنت چون مر ...

باید نامه پزشک قانونی ببری هرچی نگاه کردم کبود نشده که نامه بگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کم اعتمادبنفس داشته باشی وجلوش سرخم نکنی حل میشه مشکلت توشوهرتو بهترازمامیشناسی ولی بااین توصیف فک نکنم بفروشه طلاهارو اشتباه کردی طلارو دادی بهش ماشینم به نامش نکن خیلی زور بهت اومد بنام بچت باشه اگه میشه اینونمیدونم

معلومه دیگه کارخواهرست که اینجوری باتوپ پراومده رابطت باخانوادش چطوره؟

جز احترام هیچی از من ندیدن حتی بیشتر از شوهرم بهشون احترام میذارم اما یکیشون که جدا شده خیلی حسوده و سعی داره زندگیمون و خراب کنه شوهرمم گوشیه

💔عزیزم،بچتو آوردی باخودت

نه نیاوردم ده سالشه همیشه که کتکم زده چون میدونه نمیتونم از بچم دور باشم نمیذاشت بیارمش منم میموندم و میساختم این دفعه دیگه پا رو دلم گذاشتم💔

چه خوب که خوندی دیدی چقد سختی کشیدم و کنارم نبود حالا هم کتکم زد💔 خدا جوابشو بده

ای واای تازه ام سقط کردی که عزیزم

چطور دلش اومد کتکت زد بی انصاف

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤

خب تو که میدونی دیونس

سند ماشینو میدادی منتها میگفتی ماشین دست من باشه... 

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 
یه کم اعتمادبنفس داشته باشی وجلوش سرخم نکنی حل میشه مشکلت توشوهرتو بهترازمامیشناسی ولی بااین توصیف ف ...

اگر بهش نمیدادم بیشتر کتکم میزد شاید نمیذاشت از خونه برم بیرون قبلا از این کارا کرده